Închide meniul

Doliu în familia lui George Ţucudean. Mama fostului internaţional român a încetat din viaţă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2021, 16:18 / Actualizat: 7 iulie 2022, 11:43

Reclamă
Doliu în familia lui George Ţucudean. Mama fostului internaţional român a încetat din viaţă!

Sportarad

Mama lui George Ţucudean a murit

A murit mama lui George Țucudean. Potrivit Sportarad, fiica lui Gheorghe Cozma, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Arad, a pierdut lupta cu boala. Aproape de o tragedie a fost şi cel care a îmbrăcat tricourile marilor rivale din România, Dinamo şi FCSB. George Ţucudean a avut mari probleme cu inima. Acesta a fost şi motivul pentru care s-a retras din activitate la numai 29 de ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A murit mama lui George Țucudean

Suntem alături de familiile Cosma şi Ţucudean, în aceste clipe triste când îşi iau rămas-bun de la Corina Ţucudean. Odihnească-se în pace„, a transmis UTA Arad, clubul la care şi-a început cariera George Ţucudean.

George Ţucudean construieşte un castel

George Țucudean s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel. Încet încet va prelua toate afacerile familiei.

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Reclamă

Sunt fericit cu ce fac, da! Eu știu că tot aici ajungeam și am făcut trecerea mult mai rapid. Am mentori buni și fur meserie de la ei. Trebuie să ai oameni buni și să fii prezent când sunt perioadele impotante: de stropit, de cules„, a declarat George Țucudean pentru AS.ro, în octombrie 2020.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și