Închide meniul

Astra riscă să fie depunctată! A primit termen de cinci zile ca să îşi achite datoriile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 11:14 / Actualizat: 24 mai 2022, 19:36

Astra riscă să fie depunctată! A primit termen de cinci zile ca să îşi achite datoriile

Astra riscă să fie depunctată

Astra riscă să fie depunctată / Hepta

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că Astra riscă să fie depunctată dacă nu scapă de restanţele financiare faţă de foştii antrenori. Clubul din Giurgiu a primit şi o amendă de 3.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra riscă să fie depunctată

„Respinge excepţia prematurităţii introducerii cererii de punere în executare invocată de debitorul AFC Astra. Sancţionează debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, faţă de creditorul Andone Bogdan.

Acordă termen în data de 28.04.2021, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Andone Bogdan conform Hotărârii nr. 339/CL/11.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, se arată în comunicatul FRF.

Aceeaşi decizie a fost luată de Comisia FRF şi pentru Vasile Maftei, Octavian Chihaia şi Massimo Salteri, colaboratorii lui Bogdan Andone. Aceştia au condus-o pe Astra până la finalul lunii septembrie 2020.

CFR Cluj riscă să piardă licenţa din cauza datoriilor

Tot pentru datorii din toamna anului trecut, CFR Cluj riscă să îşi piardă licenţa. Campioana este reclamată de foştii secunzi ai lui Dan Petrescu. CFR nu le-a achitat aproximativ 150.000 de euro.

Reclamă

„Sunt foarte dezamăgit! Nu mă așteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situații în care am suplinit și funcția de antrenor principal, așa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut. Am fost apropiat cu Marian Copilu”, a declarat Valeriu Bordeanu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și