Închide meniul

AS.ro LIVE | Edi Stăncioiu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Povești de senzație din cariera multiplului campion al României 

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 5:54

Reclamă
AS.ro LIVE | Edi Stăncioiu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Povești de senzație din cariera multiplului campion al României 

AS.ro

AS.ro LIVE

Retras din activitate, Stancioiu ne va spune povestea celor șapte trofee cucerite cu CFR Cluj, dar și de ce este nevoie pentru a ajunge un goalkeeper de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ AICI

Cine este Edi Stăncioiu 

Ajuns la 40 de ani, Edi Stăncioiu s-a născut în București și și-a început carieraa Sportul Studențesc, de unde a fost cumpărat de CFR Cluj. 

Stăncioiu a mai evoluat la ASA Târgu Mureș, FCSB și Craiova. Fostul goalkeeper a cucerit șpate trofee cu CFR Cluj, trei titluri, trei cupe și o supercupă, plus o supercupă cu Târgu Mureș. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
Vezi toate știrile
Citește și