Închide meniul

FCSB – Craiova 0-0 | “Mi-am pus mâinile la ochi!” Dumitru Dragomir, savuros după derby. Pe cine pariază la titlu

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 5:11 / Actualizat: 11 mai 2021, 21:28

Reclamă
FCSB – Craiova 0-0 | “Mi-am pus mâinile la ochi!” Dumitru Dragomir, savuros după derby. Pe cine pariază la titlu

MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir pariază pe FCSB în lupta la titlu, dar spune că Universitatea Craiova putea învinge la scor în derby-ul jucat la Giurgiu

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Andrei Vlad și crede că acesta a salvat-o pe FCSB de la o înfrângere la scor în derby-ul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: “Vlad ăsta va fi cel mai bun portar al țării”

“Un meci slăbuț, dar puteau câștiga oltenii. Cred că mă pricep bine la fotbal, când am spus că Vlad ăsta va fi cel mai bun portar al țării, chiar și atunci când făcea gafe. Acum are un an excepțional. Mi-a plăcut felul în care au jucat cei de la Craiova, puteau câștiga lejer. Le-ar mai trebui 2-3 jucători de valoare, în rest au condiții bune”, a spus Mitică Dragomir, potrivit gsp.ro.

Dragomir are un sfat pentru prietenul Gigi Becali. Să folosească mai mulți jucători cu experiență și să nu se grăbească să-și vândă vedetele.

“Prea mulți tineri la FCSB, care acum își dau drumul. Dacă s-ar păstra 2-3 ani de zile, ar fi extraordinar. O să vândă toate talentele, va lua bani mulți pe ei. Au alergat mai mult craiovenii, au surprins cu mijlocul terenului, care a fost mai bun. Craiova a avut niște ocazii de mi-am pus mâinile la ochi. Eu n-am ținut cu niciuna! Cred că FCSB, cred că Becali va câștiga titlul”, a mai spus Dragomir.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și