Închide meniul

Ştefan Radu, mesaje impresionante de la jucătorii lui Lazio. "Respect enorm, îl meriți!” Românul a refuzat banderola de căpitan

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 12:43

Reclamă
Ştefan Radu, mesaje impresionante de la jucătorii lui Lazio. "Respect enorm, îl meriți!” Românul a refuzat banderola de căpitan

profimediaimages

Radu Ştefan, felicitat de colegi după ce a stabilit recordul de meciuri la Lazio

Ştefan Radu a intrat în istoria lui Lazio după ce a fost pe teren la victoria, 2-1, cu Spezia. La meciul 402 jucat în tricoul capitolinilor, a existat însă şi un moment care nu a trecut neobservat de Corriere dellos Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu a refuzat de banderola de căpitan

În minutul 73, Ciro Immobile a vrut să-i ofere badenrola lui Ștefan Radu, dar românul a refuzat. El a fost unul dintre căpitani înaintea conflictului avut cu şefii lui Lazio în 2019, când a fost aproape de despărţirea de gruparea din Capitala Italiei.

"Zero erori, siguranță totală. A sărbătorit în cel mai bun mod performanța sa. A intrat definitiv în inima lazială. Radu a rămas coerent, concentrându-se doar la joc, la victorie. Până la urmă, a evitat întotdeauna acel grad de căpitan, nu a avut nevoie de el pentru a-și evidenția carisma, pe teren și în vestiar. Pentru că e un lider și fără banderolă”, a scris Corriere dello Sport, citat de gsp.ro.

Ştefan Radu, felicitat de jucătorii lui Lazio

"The Boss! (n.r. şeful)", a scris Lazio pe contul de Twitter pentru Ştefan Radu. Şi colegii românului au transmis mesaje speciale.  

"Există doar un BOSS! Complimente, frate”, a fost mesajul lui Lucas Leiva. "Respect enorm, îl meriți!”, a transmis şi Immobile. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și