Închide meniul

Dezvăluirea unui fost campion al Europei. "Nu am vrut să merg la Barcelona!" A făcut un contract fals ca să-şi păcălească şefii

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2021, 10:21

Reclamă
Dezvăluirea unui fost campion al Europei. "Nu am vrut să merg la Barcelona!" A făcut un contract fals ca să-şi păcălească şefii

profimediaimages

Jeremy Mathieu a făcut un contract fals ca să evite transferul la Barcelona, unde a jucat alături de vedete precum Messi, Neymar şi Suarez

Jeremy Mathieu a povestit pentru L'Equipe, citată de Record, cum era să rateze cel mai important moment al carierei. El a fost ofertat de Barcelona în 2014. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeremy Mathieu: "Nu am vrut să merg la Barcelona"

"Nu am vrut să merg la Barça. Când clubul m-a contactat în 2014, eram căpitan la Valencia, mă bucuram de viața mea. Am citit-o (n.r. oferta) și m-am întrebat: 'Am de gând să lustruiesc banca la Barcelona?'

Când am primit contractul pe care mi l-a oferit Barcelona, ​​am făcut unul nou, în care am pus un salariu intermediar între cel pe care îl primeam la acea vreme și ceea ce mi-a oferit Barça. 

I-am arătat acest contract fals lui Rufete, directorul sportiv al Valenciei. L-am sunat pe președinte, dar el a refuzat. Rufete nici măcar nu a vrut să creadă”, a declarat francezul în vârstă de 37 de ani. 

Reclamă
Reclamă

Barcelona a plătit 20 de milioane de euro pentru Jeremy Mathieu

Jeremy Mathieu a jucat timp de cinci ani la Valcenia (2009-2014), după care a petrecut trei sezoane la Barcelona (2014 şi 2017). 20 de milioane de euro au plătit catalanii pentru Mathieu.

Francezul a adunat 91 de meciuri în toate competiţiile pentru Barcelona, în tricoul căreia a marcat de 4 ori şi dat 3 pase de gol. Mathieu a câştigat Champions League (2015), Supercupa Europei (2015), Campionatul Mondial al Cluburilor (2015) şi a devenit de două ori campion în La Liga (2015 şi 2016).

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și