Închide meniul

Dinamo a scăpat de emoţii pentru obţinerea licenţei, dar mai are de achitat o datorie uriaşă. Planul anunţat de fanii din DDB

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 19:43

Reclamă
Dinamo a scăpat de emoţii pentru obţinerea licenţei, dar mai are de achitat o datorie uriaşă. Planul anunţat de fanii din DDB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii lui Dinamo au anunţat planul cu care vor să salveze clubul

Pe lângă cheltuielile curente, Dinamo are de achitat aproape un sfert de milion de euro până la vară. Clubul a fost păsuit de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trebuie să achite 230.000 de euro până pe 30 iunie

"Dosarul de licențiere cuprinde detalii ce țin de infrastructură, precum și de ordin financiar. Ambele sunt îndeplinite de Dinamo în acest moment! Termenul limită pentru licența de Europa era 31 martie, iar pentru Liga 1 este 30 aprilie 2021. 

Dacă îndeplinești condițiile pentru Europa, le îndeplinește automat și pe cele din campionat, de aceea era esențial să fim pregătiți acum. 

Pentru a obține licența, cluburile trebuie să dovedească că nu mai au datorii, în special către angajați, actuali și foști, până la data de 31 decembrie 2020. Dacă în ce privește infrastructura suporterii nu puteau face nimic, în ce privește aspectul financiar suporterii dinamoviști au fost providențiali. Cu banii adunați de noi, plus cei peste 100.000 € de la sponsorul clubului, DDB a achitat din aceste datorii, însă nu în totalitate. 

Din fericire, UEFA a dat o circulară care permitea amânarea a 15% din datorii, până la 30 Iunie 2021, așa că ne-am permis să împingem pentru vară aproximativ 230.000 €. Cu alte cuvinte, Dinamo va obține licența pentru Europa sub amendamentul că vom achita această sumă (rămasă) până la 30 iunie, anul în curs", au anunţat fanii lui Dinamo. 

Reclamă

Planul anunţat de fanii lui Dinamo

Fanii din DDB se concentrează acum pe evitarea retrogradării şi susţin că au un plan pe care îl pun în aplicare. 

"Pasul 1 pentru DDB va fi rezolvarea problemelor de ordin sportiv. DDB are un plan în acest sens, pe care continuăm să îl punem în aplicare. 

Pasul 2 este și el unul firesc. Fără efortul fantastic depus de suporteri, Dinamo s-ar fi oprit în drumul său în Liga 1 și înspre Europa. Felicitări, încă o dată, tuturor! Însă trebuie să ne asigurăm că Dinamo poate funcționa zi de zi, programul DDB fiind singura entitate pe care clubul se poate baza. 

Reclamă 4 / 0/3

Obligaţi să finanţăm ce iubim, câinilor! Pe lângă sumele necesare unei funcționări normale, trebuie să adunăm și suma restantă pentru licență. (230.000 €) Partea bună este că odată luată licența, ne putem face treaba mai relaxat, însă tot trebuie să ne-o facem", au mai transmis fanii lui Dinamo, într-un comunicat pe pagina de Facebook a "Peluzei Cătălin Hîldan". 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B Vezi toate știrile
Citește și