Închide meniul

Daniel Niculae, noul preşedinte al lui Rapid! Va reveni după trei ani în Giuleşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 15:50 / Actualizat: 19 mai 2022, 17:43

Daniel Niculae, noul preşedinte al lui Rapid! Va reveni după trei ani în Giuleşti

Daniel Niculae va fi noul preşedinte al lui Rapid

Daniel Niculae va fi noul preşedinte al lui Rapid / AS.ro

Daniel Niculae, noul preşedinte al lui Rapid! Fostul atacant a acceptat propunerea fostei sale echipe de a prelua această funcție. Fostul internaţional va reveni în Giuleşti pentru a pune umărul la promovarea echipei în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae, noul preşedinte al lui Rapid

Daniel Niculae va ocupa funcţia de preşedinte al clubului, scrie prosport.ro. În vârstă de 38 de ani, Niculae a plecat de la Rapid cu scandal.

Ruptura a avut loc în 2008, după ce s-a obţinut accederea în Liga 3, din cauza unui conflict cu Daniel Pancu. Cei doi erau jucători la Rapid. Niculae nu s-a ferit atunci să lanseze atacuri dure la adresa conducerii.

Daniel Niculae este unul dintre idolii fanilor din Giuleşti. El a jucat de trei ori la Rapid. Mai întâi între 2001 şi 2006, apoi între 2014 şi 2015 şi în cele din urmă între 2017 şi 2018.

Niculae a câştigat două titluri în Liga 1: cu Rapid (2003) şi cu Astra (2016). În tricoul giuleştenilor a mai ridicat alte patru trofee: Cupa României (2002 şi 2006) şi Supercupa României (2002 şi 2003).

Reclamă

Rapid, calificare dramatică în play-off-ul Ligii 2

Înaintea de revenirea lui Niculae, Rapid a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii 2 în ultima etapă din sezonul regular. Meciul decisiv cu Metaloglobus a fost urmat de momente emoţionante. Jucătorii au sărbătorit alături de fanii adunaţi în afara stadionului.

Atmosfera creată de fani i-a rămas în minte şi lui Daniel Niculae. Acesta a povestit la AS.ro LIVE cum era pe vremuri când Rapid evolua în Giulești cu tribunele arhipline.

Aveam 1-0 de la vestiar” și-a amintit fostul atacant, care așteaptă cu nerăbdare inaugurarea noului stadion.

Reclamă 4 / 0/3

”Când ieșeam din vestiar și ne îndreptam către tunelul de ieșire pe stadion, mai începea și imnul acela. Aveam 1-0 de la vestiar, erau foarte mulți adversari cărora le cam tremurau gladiolele”, a declarat Daniel Niculae la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și