Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Mihăiță Pleșan a refăcut golul care l-a făcut celebru: ”Printre ei doi trec!” Cum s-a decis să ia acțiunea pe cont propriu

Silviu Corneanu Publicat: 26 martie 2021, 12:59

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Mihăiță Pleșan a refăcut golul care l-a făcut celebru: ”Printre ei doi trec!” Cum s-a decis să ia acțiunea pe cont propriu

AS.ro

Mihăiță Pleșan a fost invitat la AS.ro LIVE

România a învins Germania, scor 5-1, într-o partidă amicală disputată pe Giulești, în 2004. Pleșan a refăcut reușita în platoul AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost un gol foarte mediatizat. Am ieșit pe locul 7 în lume, la sfârșitul anului. Nu-mi aduc aminte să fi luat Germania bătaie la un scor așa de mare, în vremurile alea. A fost debutul lui Lahm, meciul ăla. Ernst mi-a dat pasa, a vrut să mă facă celebru :). Printre ei doi trec, printre Ernst și Ramelow. 

Lahm ar fi trebuit să strângă, dar nu avea nicio șansă. Dănciulescu își dă seama că vin, eu mi-o făcusem puțin mai lungă și el se pune în fața lui. Așa am simțit atunci, nu am avut foarte mult timp să gândesc”, a dezvăluit Mihăiță Pleșan la AS.ro LIVE.

VIDEO cu momentul în care Mihăiță reface golul cu Germania

Mihăiță Pleșan a refăcut golul cu Germania, în platoul AS.ro LIVE.

Reclamă

TOȚI PENTRU ROMÂNIA! Mesajul lui Mihăiță Pleșan pentru naționala lui Mirel Rădoi, înainte de meciul cu Germania

România va juca cu Germania, în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, pe 28 martie, de la ora 21:45, tot pe Arena Națională. Partida va fi în format live text pe www.as.ro, iar Mihăiță Pleșan consideră că tricolorii trebuie să se autodepășească pentru a produce surpriza.

Germania este o forță și nu se gândește doar la câștigarea grupei, ci vrea să câștige Campionatul Mondial. Germania poate oricând să vină cu a doua echipă și să fie puternică. Dacă vrem să câștigăm, trebuie să ne autodepăsim”, a declarat Mihăiță Pleșan pentru AS.ro. 

Cine crezi că poate fi Pleșan din meciul cu Germania?”, a fost întrebat autorul superbului gol din amicalul cu nemții, când tricolorii s-au impus cu 5-1.

Reclamă 4 / 0/3

Oricare, numai să câștigăm, asta e cel mai important”, susține Pleșan.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și