Închide meniul

O vedetă internaţională a ajuns să livreze pizza pentru a face rost de bani în timpul pandemiei. Cum a fost surprinsă pe străzi

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 5:57

Reclamă
O vedetă internaţională a ajuns să livreze pizza pentru a face rost de bani în timpul pandemiei. Cum a fost surprinsă pe străzi

Instagram Elise Christie

Elise Christie livrează pizza

În vârstă de 30 de ani, sportiva din Marea Britanie nu s-a ferit să se afişeze în noua postură. Mai mult, îşi ţine la curent cei peste 40.000 de urmăritori de pe Instagram cu ceea ce se întâmplă zi de zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elise Christie s-a angajat la o pizzerie

"Trebuie să vă spun că sunt binecuvântată. În mod surprinzător, îmi place slujba pe care o am alături de echipa de livrat pizza. Este excelent să fiu alături de o echipă atât de uimitoare. Mi-am găsit o nouă familie", a fost mesajul postat de Christie pe reţelele sociale. 

Potrivit The Sun, tot mai mulţi sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice au luat decizii similare şi s-au angajat part-time în diferite firme. Totul după ce autorităţile au luat decizia de a face o reducere de 8 milioane de lire sterline înaintea Olimpiadei.

 

Reclamă

Elise Christie a concurat, pentru echipa Marii Britanii, la ultimele două ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E l i s e C h r i s t i e (@elisechristielikescake)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și