Închide meniul

Fetele Anamariei Prodan, din prima căsătorie, au cucerit internetul. Imaginile spectaculoase cu care şi-au atras zeci de mii de fani

Antena Sport Publicat: 22 martie 2021, 16:27

Reclamă
Fetele Anamariei Prodan, din prima căsătorie, au cucerit internetul. Imaginile spectaculoase cu care şi-au atras zeci de mii de fani

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are două fiice

Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani) au zeci de mii de fani şi surprind cu pozele pe care le postează. Sarah este stabilită în Statele Unite şi are peste 100.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii Anamariei Prodan au succes pe reţelele de socializare

Sarah joacă baschet şi se recuperează după ce a suferit o accidentare gravă. A avut nevoie de o intervenţie chirurgicală în urma unei rupturi de ligamente încrucişate. "Femeia de gheaţă!", a fost ultima poză postată de fiica Anamariei Prodan în Mississippi. A adunat peste 11.000 de aprecieri.

Pasionată de fotbal, Rebecca are mai puţini fani, dar face senzaţie cu imaginile pe care şi le face în vacanţe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Dumitrescu Prodan (@rbccadp)

Reclamă

Anamaria Prodan are şi un băiat, din căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf. Este vorba de Laurenţiu Junior. Şi fostul antrenor al Stelei are un copil dintr-un alt mariaj. Luca tocmai a împlinit 19 ani şi a fost sărbătorit în Dubai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Rebecca Prodan, apariţie de 200.000 de euro

Rebecca Prodan, fiica cea mare a agentului Anamaria Prodan, a fost surprinsă în Bucureşti la volanul unui Maybach, în valoare de 200.000 de euro. Astfel, frumoasa fata a lui Prodan a întors toate privirile celor aflaţi în zona Primăverii a Capitalei.

Reclamă 4 / 0/3

Anul trecut, în luna iunie, Rebecca devenea singura femeie din conducerea unui club din Liga 1, din România. Hermannstadt era echipa la care avea funcţie de decizie, alături de mama ei, Anamaria Prodan.

"Mi-am dorit să aplic ceea ce m-au învățat familia și școala. Încet, încet, noi, cei patru frați, trebuie să ducem mai departe micul imperiul pe care părinții nostru l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie…

Eu sunt omul care ascultă și învață. Și oamenii de la Hermannstadt au fost foarte OK, nu m-am simțit nicio clipă privită ca pe o… hai să zic ciudățenie… Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal", a declarat Rebecca.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și