Închide meniul

Poli Iaşi – Dinamo 1-0. Dezastru pentru "câini" la debutul lui Mulţescu! Alb-roşiii, bătuţi de ultima clasată din Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 17:45

Poli Iaşi – Dinamo 1-0. Dezastru pentru "câini" la debutul lui Mulţescu! Alb-roşiii, bătuţi de ultima clasată din Liga 1

Hepta

Dinamo, învinsă în deplasarea cu Poli Iaşi

Formaţia lui Nicolo Napoli a câştigat la limită partida de foc cu Dinamo. Succesul de astăzi, 1-0, a fost primul după 11 etape. În prima repriză, gazdele au cerut penalty, după ce Blejdea a respins mingea cu cotul. Arbitrul Flueran a lăsat jocul să continue.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actul secund al meciului, Poli Iaşi a finalizat perfect un contraatac, în minutul 62. Andreas Calcan i-a pasat perfect lui Uros Djuranovic, care l-a executat pe Mihai Eşanu. Atacantul grupării moldave a ajuns la cota 3 în actuala ediţie de campionat.

În urma acestui rezultat, criza dinamoviştilor continuă. "Câinii" se află pe locul 14 în campionat, cu 27 de puncte obţinute în 28 de etape, în timp ce moldovenii ocupă în continuare ultima poziţie în campionat, cu 19 puncte obţinute după 27 de etape.

În următoarea etapă, Dinamo joacă cu CFR Cluj în Gruia, iar Poli Iaşi se deplasează la Clinceni, pentru duelul cu "revelaţia" Academica.

Poli Iaşi – Dinamo 1-0

Min. 90: Fluier final în Copou! Poli Iaşi câştigă cu 1-0 în faţa lui Dinamo.

Reclamă

Min 62: GOOOL Poli Iaşi! Contraatac perfect al moldovenilor. Andreas Calcan îi pasează decisiv lui Djuranovic, care marchează fără probleme.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză în Copou, 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 37: Moldovenii au cerut penalty, după ce Calcan a bătut o lovitură liberă, iar Blejdea a respins mingea cu cotul.

Min. 33: Ocazie uriaşă Dinamo. Eșanu îşi salvează echipa, după ce Djuranovic era la un pas să deschidă scorul, din poziţie ideală.

Min. 21: Ocazie Poli Iași. Djuranovic trimite un şut din colțul careului, însă Eșanu nu are emoţii şi reține.

Min. 17: Blejdea șutează din careu, dar Brănescu respinge cu piciorul!

Min. 1: A început meciul!

Poli Iași (4-2-3-1): Brănescu – Onea, Popa, Baxevanos, Bușu – De Iriondo, Passaglia – Almada Soares, Vanzo, Stan – Djuranovic

Dinamo (3-4-3): Eșanu – Ricardo Grigore, Puljic, Ehmann – Sorescu, Paul Anton, Vlad Achim, Radu – Fabbrini – Blejdea, Moldoveanu

Reclamă

"Smurd-ul" a fost chemat din nou de Dinamo pentru a evita retrogradarea. Gheorghe Mulţescu i-a luat locul lui Ionel Gane în această săptămână.

Gheorghe Mulţescu, al 5-lea debut la Dinamo

Dinamo s-a salvat anul trecut de la retrogradare cu Mulţescu, dar acţionarii spanioli l-au adus pe Contra în locul lui. Tehnicianul în vârstă de 69 de ani va începe al 5-lea mandat la Dinamo pe terenul lui Poli Iaşi, ultima clasată din Liga 1.

În ultimele şapte etape, Dinamo are cinci eşecuri şi două remize şi a ajuns pe locul 14, cu 27 de puncte. Este urmată de Hermannstadt, cu 23 de puncte, şi Poli Iaşi, cu 16 puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și