Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Tănase i-a "mulţumit" lui Arlauskis. "După acel roşu, a fost mult mai uşor". Ce mesaj i-a transmis lui Mirel Rădoi

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 19:55

Reclamă
FCSB – CFR Cluj 3-0 | Tănase i-a "mulţumit" lui Arlauskis. "După acel roşu, a fost mult mai uşor". Ce mesaj i-a transmis lui Mirel Rădoi

profimediaimages

Florin Tănase a marcat unul dintre golurile lui FCSB în victoria, 3-0, cu CFR Cluj

Florin Tănase a marcat golul de 2-0 contra lui CFR Cluj. Căpitanul lui FCSB conduce în topul golgheterilor din Liga 1 cu 18 reuşite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase: "După acel roşu al lui Arlauskis, a fost mult mai uşor"

Tănase a recunoscut că eliminarea lui Arlauskis, în minutul 40, când scorul era 0-0, a contat extrem de mult.

"Ne-am organizat foarte bine în această săptămână. Am fost foarte agresivi, cu atitudine bună încă din primul minut. După acel roşu al lui Arlauskis, a fost mult mai uşor", a spus Florin Tănase. 

Căpitanul roş-albaştrilor a avut un mesaj şi pentru cei care le-au acuzat de individualism pe vedetele lui FCSB. Inclusiv Toni Petrea a făcut acest lucru.

"Aşa se vede de afară. Dacă nu dăm 4 goluri pe meci, nu jucăm ca o echipă", a declarat Tănase.

Reclamă

De ce se teme Florin Tănase în lupta dintre FCSB şi CFR Cluj

FCSB are trei puncte avans faţă de CFR Cluj, cu două etape rămase de jucat din sezonul regulat. Tănase se teme însă că FCSB va fi mai obosită după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale.

"Am avut mereu încredere (n.r. că FCSB se poate distanţa de CFR), dar rămâne de văzut cum ne vom prezenta după pauză. Avem un dezavantaj, suntem mulţi jucători la loturile naţionale. Asta înseamnă că suntem valoroşi", crede Tănase.

Căpitanul lui FCSB i-a promis lui Mirel Rădoi că a păstrat goluri şi pentru echipa naţională care va debuta în preliminariile CM 2022 cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Reclamă 4 / 0/3

"Merg încrezător, voi merge acolo să dau totul, dacă se va apela la mine. Rămâne de văzut (n.r. dacă voi fi folosit). Cu siguranţă, Mister va face tactica în funcţie de adversar. Sper să marchez şi la echipa naţională, îmi doresc din tot sufletul", a mai spus Florin Tănase, la Digi Sport.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și