Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Olimpiu Moruţan, în extaz după umilinţa aplicată rivalei. "Am jucat exemplar, îi felicit pe băieţi!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2021, 19:41

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Olimpiu Moruţan, în extaz după umilinţa aplicată rivalei. "Am jucat exemplar, îi felicit pe băieţi!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Olimpiu Moruţan a fost printre marcatorii lui FCSB

Olimpiu Moruţan a marcat superb pe Arena Naţională. Mijlocaşul de 21 de ani şi-a felicitat coechipierii şi se gândeşte tot mai mult la titlul de campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan: "De la începutul anului ne doream să fim pe primul loc"

"Am vorbit înainte de meci toţi, am spus că trebuie să tragem de noi şi că trebuie să alergăm mai mult decât adversarul. Cred că am avut mai multe meciuri bune, dar în seara asta am jucat exemplar şi îi felicit pe băieţi. De la începutul anului ne doream pe primul loc, iar la sfârşit să câştigăm campionatul", a declarat marcatorul golului de 3-0.

Olimpiu Moruţan a înscris pentru a doua etapă la rând. Cu câteva zile în urmă fusese decisiv în victoria cu UTA Arad (1-0). Acum se pregăteşte să joace alături de naţionala României U21 la Campionatul European.

"La naţională mergem cu o ambiţie foarte mare, ne dorim să mergem acolo şi să ieşim din grupe", a precizat Moruţan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și