Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Robert Lewandowski, impresionat de Lucian Sânmărtean: ”Cine e mă, ăsta?” A vrut să-l transfere în Germania. De ce a picat totul

Silviu Corneanu Publicat: 20 martie 2021, 8:20

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Robert Lewandowski, impresionat de Lucian Sânmărtean: ”Cine e mă, ăsta?” A vrut să-l transfere în Germania. De ce a picat totul

AS.ro

Lucian Sânmărtean a fost invitat la AS.ro LIVE

Sânmărtean a dezvăluit la AS.ro LIVE faptul că Lewandowski s-a interesat de el la Szukala, pentru că voia să-l aducă în Germania, totul a picat însă în momentul în care a auzit că mijlocașul avea 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Szukala era cu Polonia în cantonament, se uita la meciul nostru cu Irlanda. Marele Lewandowski se uita la meci și a întrebat de mine. 

– Cine e mă, ăsta, e fantastic? 

– E colegul meu de la Steaua, iar acum jucăm amândoi în Arabia. 

– Păi și nu poți să-l aduci în Germania?

Reclamă

– Ba da, o să vorbescu cu el!

– Câți ani are?

– 35!

Reclamă 4 / 0/3

– Ah, e bătrân, aveam patru echipe unde puteam să-l duc, dar e bătrân. E foarte bun, totuși.

Când l-au dat afară pe Szukala, din Arabia, au vrut să mă dea și pe mine, dar când au auzit ce a zis Levandowski, mi-au mai făcut doi ani contract”, a povestit Sânmărtean la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Lucian Sânmărtean

Lucian Sânmărtean a dezvăluit lucruri neștiute din cariera sa de jucători, printre care și cum a ratat transferul la PSV sau Ajax.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și