Închide meniul

AS.ro LIVE | Lucian Sânmărtean este ACUM invitatul lui Cătălin Oprişan. "Magicianul" vine cu dezvăluiri de senzaţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 19:54

AS.ro LIVE | Lucian Sânmărtean este ACUM invitatul lui Cătălin Oprişan. "Magicianul" vine cu dezvăluiri de senzaţie

profimediaimages.ro

Lucian Sânmărtean, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Fostul mijlocaş considerat de Ioan Ovidiu Sabău ca cel mai talentat jucător român de la Hagi încoace va dezvălui episoade memorabile din cariera sa, în care a trecut pe la nu mai puţin de nouă cluburi. FCSB, Panathinaikos şi Utrecht se numără printre acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRĂ AICI SĂ VEZI ÎN TIMP REAL AS.RO LIVE DE LA 10.30

De-a lungul carierei, "Micul Platini" a cucerit 5 trofee: două "duble" titlu-Cupă, cu FCSB, în 2015, şi cu Panathinaikos în 2004. De asemenea, acesta a ridicat trofeul de campion cu FCSB şi în 2014.

În 2014, Sânmărtean a fost numit fotbalistul anului în România.

La echipa naţională, mijlocaşul a bifat 21 de apariţii pentru prima reprezentativă şi 12 pentru naţionala U21.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și