Închide meniul

Secretul succesului! Cum poate câștiga FCSB cu CFR. Istoria întâlnirilor directe din ultimii ani

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 5:10

Reclamă
Secretul succesului! Cum poate câștiga FCSB cu CFR. Istoria întâlnirilor directe din ultimii ani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB se află la egalitate de puncte cu CFR Cluj, în fruntea clasamentului din Liga 1, după 27 de etape

Cele două formații se vor întâlni vineri, de la 20:30, pe Arena Națională, iar Helmut Duckadam știe secretul succesului pentru FCSB. Totul depinde de forma pe care o vor avea Florin Tănase și Florinel Coman. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FCSB va putea să câștige contra celor de la CFR doar dacă Tănase și Coman se vor ridica la nivelul lui Olaru și Moruțan. 

Ei mi se par cei mai în formă jucători de la FCSB. CFR este mai echipă, au jucători mai experimentați", a declarat Helmut Duckadam la Digi Sport.

FCSB – CFR | Istoria întâlnirilor directe din ultimii ani

După cum spuneam mai sus, ardelenii sunt o bestia nera pentru FCSB, în ultimii ani. Din 2015, când au luat ultimul titlu, și până acum roș-albastrii s-au impus doar de două ori în fața celor de la CFR, în 19 întâlniri directe. 

Ultimul succes datează din primăvara lui 2019, atunci când FCSB s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Teixeira. Precedentul s-a înregistrat în 2017, când echipa lui Becali se impunea prin golurile lui Gnohere și Ovidiu Popescu.

Reclamă

În cele 19 întâlniri directe, care au avut loc din momentul în care FCSB a luat ultimul titlu și până acum, ardelenii s-au impus de 7 ori, iar 10 partide s-au încheiat la egalitate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și