Închide meniul

Ouzounidis s-a enervat după Gaz Metan – Craiova 0-2. "Mă tot întrebaţi de Koljic!" Grecul, şocat de gazonul de la Mediaş

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 19:53

Reclamă
Ouzounidis s-a enervat după Gaz Metan – Craiova 0-2. "Mă tot întrebaţi de Koljic!" Grecul, şocat de gazonul de la Mediaş

SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis, nervos după Gaz Metan - Universitatea Craiova 0-2

Craiova a învins-o cu 2-0 pe Gaz Metan şi s-a apropiat la patru puncte de FCSB şi CFR Cluj. Antrenorul grec, Marinos Ouzounidis, a criticat dur starea gazonului de la Mediaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis: "Nu m-am aşteptat să joace foarte bine în aceste condiţii"

Gazdele au nimerit bara în startul partidei, iar Craiova a reuşit să se desprindă abia după pauză cu golurile lui Ivan şi Cicâldău.

"Cred că am meritat să câştigăm. N-am început bine, a fost dificil până ne-am adaptat la teren. A fost şi bara celor de la Mediaş, dar apoi am stăpânit jocul.

Nu am putut juca un meci de mare calitate pe acest teren. Jucătorii mei au încercat tot ce au putut. Nu m-am aşteptat să joace foarte bine în aceste condiţii", a spus antrenorul grec.

Marinos Ouzounidis: "Mă tot întrebaţi de Koljic! De ce nu-l sunaţi?"

Craiova nu marcase mai mult de un gol în ultimele şapte meciuri. Ouzounidis spune că a fost mulţumit de fotbaliştii săi şi când au câştiat "italieneşte".

Reclamă

"Am jucat meciuri mai bune, chiar dacă nu am marcat de două ori, ca astăzi", a mai spus Ouzouninis, care s-a enervat când a fost întrebat despre revenirea lui Koljic, care s-a accidentat din nou.

"Mă tot întrebaţi de Koljic! De ce nu-l sunaţi? Dar nu e doar Koljic. Mai sunt Ofosu, Bălaşa, Acka, Screciu (n.r. accidentaţi). Ne trebuie toţi jucătorii. Cu ei, am avea mai multe soluţii. (…) Avem jucători în faţă acolo. Am încredere în jucătorii din lot şi care joacă. Avem soluţii şi putem găsi variante pentru a rezolva această problemă. Le dau încredere celor din lot acum. Mulţi dintre jucători vor fi la naţională. Cred că va fi bine pentru noi", a declarat Ouzounidis, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și