Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a fost reabilitat. "Să candidez?! Doamne, ferească-ne!" Pregăteşte o afacere de 13 milioane de euro

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 13:30

Reclamă
Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a fost reabilitat. "Să candidez?! Doamne, ferească-ne!" Pregăteşte o afacere de 13 milioane de euro

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, afacere de 13 milioane de euro, după ce a fost reabilitat

Gigi Becali a obţinut o victorie importantă în instanţă. Înalt Curte de Justiţie şi Casaţie a decis ca patronul FCSB să fie reabilitat. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată. Becali spune că după ce a scăpat de cazier va putea vinde fabrica de armament pe care o deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să vândă fabrica de armament

"Ce mare lucru? A mai fost respins ba că n-aveam o chitanță în original de achitare a prejudiciului, ba că nu știu ce. Chestii minore. E în regulă acum. De șase luni de zile, aveam un contract să vând fabrica de armament (n.r. – Uzina Mecanică de la Drăgășani) pe 13 milioane de euro, dar nu puteam, că n-aveam licență de fabricat gloanțe pentru că aveam cazier.

Fiind patron, aveam nevoie de licență, iar oamenii care o cumpără mi-au spus că aveam nevoie de licență. Acum iau licența și îmi iau banii! Iau 13 milioane de euro și iau banii pe fabrică”, a declarat Gigi Becali, pentru gsp.

După reabilitare, Gigi Becali are dreptul de a alege şi de a candida pentru funcţii publice. El a candidat la preşedinţia României în două rânduri: în 2004 şi în 2009.

Gigi Becali: "Să candidez? Doamne, ferească-ne! Vrei să mai fac altă pușcărie? Candidezi, faci pușcărie!"

"Să candidez? Doamne, ferească-ne! Vrei să mai fac altă pușcărie? Candidezi, faci pușcărie! Au voie să candideze doar oamenii lor. Dacă nu ești cu ei, n-ai voie să candidezi”, a mai spus şeful FCSB.

Reclamă

Gigi Becali a primit 3 ani de închidoare cu suspendare în dosarul de ”sechestrare de persoane” și 2 ani cu executare în dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apărării Național (MApN).

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și