Închide meniul

VIDEO | Incident şocant într-un platou de televiziune, după eliminarea lui Juventus din Champions League. Momente de panică!

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 12:40

Reclamă
VIDEO | Incident şocant într-un platou de televiziune, după eliminarea lui Juventus din Champions League. Momente de panică!

Captură Twitter

Decorul a căzut peste Carlos Orduz

O parte din decor a căzut peste Carlos Orduz. Acesta a fost lovit din plin, spre surprindere tuturor celor prezenţi. Realizatorul show-ului a rămas fără cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Orduz: "Din fericire, nu am suferit nicio fractură"

Momentul transmis în direct a stârnit panică. Imaginile, care sunt greu de privit, au devenit virale.

Din fericire, jurnalistul invitat în platoul celor de la ESPN a scăpat fără răni grave. A ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis mesaje şi s-au îngrijorat de starea lui de sănătate.

"Pentru cei care m-au întrebat despre accidentul aseară, trebuie să vă spun că sunt bine. Mulțumesc lui Dumnezeu că, după ce am fost examinat de medici, orice problemă a fost exclusă. Am scăpat doar cu o vânătaie și o lovitură la nas (fără fractură). Salutări și mulțumiri", a postat Carlos Orduz pe contul său de Twitter.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și