Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Daniel Niculae, amintiri senzaţionale de la Rapid. Cum şi-a primit "botezul" şi de ce a fost pălmuit de Adi Iencsi. "Voi vă daţi viaţa?"

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 8:14

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Daniel Niculae, amintiri senzaţionale de la Rapid. Cum şi-a primit "botezul" şi de ce a fost pălmuit de Adi Iencsi. "Voi vă daţi viaţa?"

AS.ro LIVE

Daniel Niculae a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

"Nico" a ajuns la juniorii Rapidului în 1996, iar cinci ani mai târziu a făcut pasul la echipa de seniori. A ajuns să fie luat în primire de Nicolae Stanciu, cel care purta banderola de căpitan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae: "La Rapid primeam 'botezul' în fiecare zi, la antrenamente"

"Am stat în cameră cu Nae Stanciu. El ne-a luat pe toţi cei tineri la careul de 5 contra 2. Eram eu, Nicolae Grigore, Tibi Ghioane, Tibi Bălan… noi eram tinerii, fotbaliştii erau în altă parte. Se lăsa cu alunecări chiar şi la 5 contra 2, cu Nae.

Exista o singură cameră la Pro Rapid cu 3 paturi şi acolo între antrenamentele de marţi… după masa de prânz rămâneam acolo să ne odihnim. Cum te puneai în pat aşa rămâneai.

'Botezul' era în fiecare zi la antrenamente, nu ai ce să faci. La 5 cu 2 trebuia să ne luăm apărători. La Pro Rapid erau două vestiare, unul mai mare şi unul mai mic. În cel mic am nimerit tot lângă el", şi-a amintit Daniel Niculae.

Fostul atacant al Rapidului a trăit un şoc când a dat peste un alt jucător emblematic al "feroviarilor". Adrian Iencsi nu a stat mult pe gânduri la un antrenament.

Reclamă

"Ţin minte că mi-a dat la un moment dat Adi Iencsi o palmă. Miercurea se mai făceau jocuri "şcoală". Cred că nea Vio Hizo era antrenor la prima echipă şi eu eram la echipa a doua, la Rapid Magnetica. Ţin minte că jucam cu Bogdan Oprea, era partenerul meu din atac. 

La un moment dat, nu ne prindeau deloc. 1-0, 2-0 pentru noi… şi când m-am întors şi mi-a dat o palmă. A spus: 'Noi jucăm sâmbătă. Ce faceţi, vă daţi viaţa?'. Noi voiam să arătăm, până la urmă e normal", a declarat Niculae.

Daniel Niculae a câştigat, în tricoul Rapidului, un titlu (2003), două Cupe ale României (2002, 2006) şi două Supercupe (2002, 2003).  

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și