Închide meniul

Mădălina Ghenea, şapte ani de experienţe traumatizante. "I-au forţat încuietoarea de la uşă". Vedeta din România a anunţat poliţia

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2021, 6:44

Reclamă
Mădălina Ghenea, şapte ani de experienţe traumatizante. "I-au forţat încuietoarea de la uşă". Vedeta din România a anunţat poliţia

Profimediaimages

Mădălina Ghenea a apelat la ajutorul poliţiştilor

Vedeta a dezvăluit că sunt deja şapte ani de când este victima cyberbullying-ului. Ghenea şi-a angajat deja un avocat specializat în cazurile de hărţuire pe internet şi îşi va căuta dreptatea în instanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea aşteaptă rezultatul anchetei poliţiei

"Autorii acestor fapte deplorabile (sau, după toate probabilităţile, este o singură persoană) continuă să creeze conturi false cu care îi contactează prietenii, rudele, foştii iubiţi, colegii de muncă şi firmele cu care colaborează Mădălina. I se aduc insulte cu scopul de a i se denigra imaginea.

Faptele fac obiectul unei plângeri deja prezentate de Mădălina în luna mai a anului 2020. Sunt noi dovezi acum din moment ce ameninţările şi insultele au continuat. Doamna Ghenea tocmai s-a întors în Italia, dintr-o călătorie de afaceri, şi a avut parte de o altă surpriză foarte urâtă. Oameni necunoscuţi i-au forţat încuietoarea uşii apartamentului. La prima vedere, se pare că nu au luat niciun lucru preţios", se arată într-un comunicat al avocatului, potrivit La Gazzetta del Mozzogiorno.

Românca a făcut plângere la poliţie şi se caută vinovaţii. Ghenea a atras toată atenţia asupra ei şi după ce jucătorul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, ar fi lăsat de înţeles pe Instagram că este într-o relaţie cu el.

Mădălina Ghenea a infirmat relaţia cu Nicolo Zaniolo

Actriţa a apelat la avocaţi în încercarea de a face lumină. "Nu este adevărat că Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniolo sunt împreună. S-au întâlnit o singură dată", s-a transmis într-un comunicat oficial postat de Ghenea pe reţelele sociale.

Reclamă

"Dragilor. În aceste zile, s-au spus și scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere, griji și tristețe. Consider că a sosit momentul să clarific această situație și să fiu cât mai clară şi mai transparentă, deoarece există persoane rănite, care suferă.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe conturile de socializare, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt o femeie independentă şi sunt mândră de asta. Mă face să zâmbesc atunci când femeile sunt văzute mereu 'în căutarea unui soţ'", a spus Mădălina, pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și