Închide meniul

Laurette s-a răzgândit şi s-a împăcat cu logodnicul. Prietena lui Ţiriac vrea încă un copil. "Tentaţiile sunt mari"

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 5:37

Reclamă
Laurette s-a răzgândit şi s-a împăcat cu logodnicul. Prietena lui Ţiriac vrea încă un copil. "Tentaţiile sunt mari"

Instagram Laurette Atindehou

Laurette este logodită cu Magaye Gueye

Cei doi se despărţiseră, dar au anunţat acum că formează din nou un cuplu. Frumoasa mulatră a declarat că este îndrăgostită de senegalezul care are 3 goluri în cele 18 apariţii din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou îşi doreşte un copil cu Magaye Gueye

Iubirea e frumoasă, adică dacă îți găsești jumătate și sufletul pereche, iubirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate trăi o persoană. Aș putea zice că da, dar e greu. Iubirea asta este complexă. Poți să fii îndrăgostit. Doar că fluturașii ăia nu țin mult și trebuie să fii un cuplu puternic, ca să poți face provocărilor. 

Tot mai multe cupluri se despart chiar dacă au copiii, chiar dacă nu. Tentațiile sunt mari. Atunci când suntem tineri, frumoși, cunoscuți, e foarte greu să le faci față provocărilor”, a declarat Laurette la antenastars.ro.

Laurette are planuri mari cu Gueye. Ea are deja o fetiţă, dar îşi mai doreşte un copil.

"Vreau să fiu un om fericit și sănătos și să fiu fericită așa cum sunt acum, chiar sunt fericită și nu am mai fost de foarte mult timp așa. Vreau să am un băiețel și încerc să îi explic Serenei că e bine să ai un frate, pe cineva ca să nu fii singur. Vreau să o fac singură că e frumos să aibă un frățior sau o surioară", a mai spus mulatra pentru sursa citată.

Reclamă

Laurette, prietenă bună cu Ion Ţiriac

Ion Ţiriac îi face toate poftele vedetei Laurette Atindehou. Tânăra de 37 de ani tocmai a filmat un videoclip la piesa "Big Girl" şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român.

Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro. Pe lângă relaţia de prietenie cu Ion Ţiriac, frumoasa mulatră a spus că este implicată şi într-o relaţie amoroasă.

"Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită", a spus Laurette.

Reclamă 4 / 0/3

Încă din 2016 au existat zvonuri că Laurette ar fi iubita lui Ion Ţiriac. Cei doi au fost surprinşi atunci, la Mamaia, făcând plajă împreună.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și