Închide meniul

Cristiano Ronaldo, dat de gol de Khabib, cu care vorbeşte zilnic: "Se teme pentru fiul său". Ce a spus campionul din UFC despre rivalitatea lui CR7 cu Messi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 martie 2021, 15:19

Cristiano Ronaldo, dat de gol de Khabib, cu care vorbeşte zilnic: "Se teme pentru fiul său". Ce a spus campionul din UFC despre rivalitatea lui CR7 cu Messi

profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi Khabib Nurmagomedov vorbesc aproape zilnic

Vedeta din UFC susţine că vorbeşte cu Ronaldo aproape zilnic şi a dezvăluit marea temere a fotbalistului portughez. Acesta ar vrea ca fiul cel mare, Cristiano junior, să îi calce pe urme, dar nu crede că are aceeaşi "foame" de a reuşi în fotbal pe care a avut-o el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, dat de gol de Khabib Nurmagomedov

"Vorbesc des cu Ronaldo, aproape în fiecare zi. Am avut chiar o discuție referitoare la modul în care reușim să ne găsim motivația. El mi-a spus că își dorește ca fiul său să îi calce pe urme. Când Cristiano era mic, visa doar să aibă o pereche de ghete, dar băiatul lui are tot ce își dorește.

Se teme că fiul său nu va avea aceeași foame, aceeași dorință. Oamenii sunt împinși de această dorință, simt nevoia de a atinge anumite lucruri. Când ai totul, e dificil să-ți mai găsești motivație. Nu pot să spun că m-a surprins ce mi-a spus, dar m-am bucurat să-l aud", a declarat Khabib Nurmagomedov pentru un youtuber din Rusia, KraSava, citat de The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Fiul lui Ronaldo este şi el fotbalist, la Juventus, unde portă numărul 7, la fel ca tatăl său şi impresionează cu execuţiile spectaculoase.

Reclamă

Ce a spus Khabib despre rivalitatea dintre Ronaldo şi Messi

Khabib este convins că Ronaldo poate să mai joace la nivel înalt, deşi are 36 de ani şi spune că portughezul este cel mai bun din lume.

"Mi-a făcut plăcere să îl aud. Mi-am dat seama că nu e genul de om care să se mulțumească cu un trofeu, două sau trei. A câştigat recent cel de-al 30-lea său titlu. E cel mai bun marcator din istorie. Cred că mai poate juca încă două sau trei sezoane", a mai spus despre bunul său prieten pe care îl consideră mai bun decât Lionel Messi şi Zlatan Ibrahimovic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și