Închide meniul

Ajutor uriaş pentru Dinamo. Miliardarul care îi ajută pe "câini" să îşi ia licenţa. "E un cost foarte mare!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 martie 2021, 7:10

Reclamă
Ajutor uriaş pentru Dinamo. Miliardarul care îi ajută pe "câini" să îşi ia licenţa. "E un cost foarte mare!"

Igor Surkis, scrisoare pentru Gigi Becali

Profimediaimages

Mircea Lucescu a sărit în ajutorul câinilor şi i-a chemat pe alb-roşii să joace un amical în Ucraina. Toate încasările din meciul de gală dintre Dinamo şi Dinamo Kiev vor intra în conturile grupării din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Igor Surkis o poate salva pe Dinamo

Managerul general al lui Dinamo a dezvăluit că şi Igor Surkis şi-a dorit să le ofere o mână de ajutor fanilor din PCH. Cu o avere de aproximativ 3 miliarde de dolari, finanţatorul echipei antrenate de Mircea Lucescu i-a suprins pe suporteri.

"Pe această cale îi mulţumesc domnului Mircea Lucescu, domnului Răzvan şi domnului Surkis. Chiar şi el (n.r. patronul lui Dinamo Kiev) îşi doreşte foarte mult să ajute Dinamo şi îi mulţumim. Jucăm la Kiev, pe un stadion de 60-70.000 de locuri. Domnul Surkis vrea să ne ajute. Să închiriezi stadionul, deja e un cost foarte mare", a declarat Marius Nicolae.

Amicalul avea loc pe 27 martie, în timpul pauzei cauzate de meciurile echipelor naţionale. Se va putea disputa cu un număr limitat de spectatori. Mircea Lucescu, care este membru DDB Elite.

Mircea Lucescu, aproape de revenirea la Dinamo

Mirea Lucescu a fost aproape să se întoarcă la Dinamo, înainte să semneze cu formația din Kiev vara trecută. "Il Luce" urma să ocupe funcția de director general în Ștefan cel Mare. Totul a fost dezvăluit de Nicolae Badea!

Reclamă

"Aveam o discuție cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev și discuția a picat", a spus Nicolae Badea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și