Închide meniul

Liverpool – Chelsea 0-1 | Serie dezastruoasă pentru campioana Angliei. Starurile lui Klopp riscă să nu se califice în Champions League!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 martie 2021, 6:12

Reclamă
Liverpool – Chelsea 0-1 | Serie dezastruoasă pentru campioana Angliei. Starurile lui Klopp riscă să nu se califice în Champions League!

Profimediaimages

Liverpool, învinsă acasă de Chelsea

Mason Mount a înscris, în minutul 42, singurul gol al disputei de pe Anfield. "Cormoranii" au ajuns astfel pe locul 7 în Premier League şi sunt mai aproape de zona retrogradării decât de lider. Îi despart 20 de puncte de ocupanta locului 18, Fulham, şi sunt la 22 de puncte în spatele lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un nou record negativ pentru Liverpool

Liverpool trece prin unul dintre cele mai grele momente din istoria clubului. Cu Chelsea a suferit al 5-lea eşec consecutiv pe teren propriu, situaţie cu care nu s-a mai întâlnit niciodată.

Este un an de coşmar pentru Liverpool. Deţinătoarea trofeului a obţinut numai 10 puncte în cele 11 meciuri din campionat, din 2021. Numai West Brom (9), Newcastle (7) şi Southampton (4) au avut rezultate mai slabe în aceeaşi perioadă.

"Nu căutăm niciun fel de scuze. Pentru a-ţi reveni din aceste momente trebuie să lupți, iar în unele situaţii trebuie să lupți și la un alt nivel. Asta le-am spus băieților. Acum nu este vorba despre tactici sau ceva de genul acesta, ci este cu adevărat despre a fi rezistent şi a juca cu inima. 

Reclamă
Reclamă 4

Am jucat, în multe momente, un fotbal bun, dar nu în momentele decisive nu am fost suficienţi de buni. Există o singură persoană sau grup de criticat și aceea suntem noi. Asta le-am spus băieților", a declarat Jurgen Klopp.

Cu succesul de pe Anfield, Chelsea a urcat pe locul 4 în Premier League. De când i-a preluat pe "albaştri", pe 27 ianuarie, Thomas Tuchel a obţinut 18 puncte în 8 meciuri din competiţia internă. Numai Manchester City s-a descurcat mai bine.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și