Închide meniul

Marius Şumudică a anunţat că îşi dă demisia după Kayserispor – Rizespor 2-1. "Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă". Anunţ bombă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2021, 17:54

Reclamă
Marius Şumudică a anunţat că îşi dă demisia după Kayserispor – Rizespor 2-1. "Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă". Anunţ bombă!

Profimediaimages

Marius Şumudică, dispus să îşi dea demisia de la Rizespor

Şumudică a obţinut performanţe uriaşe la Gaziantep, dar nu are succes şi la Rizespor. Fanii i-au cerut să plece şi în scurt timp sunt şanse să li se îndeplinească dorinţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Poate e nevoie de o schimbare la Rizespor"

"Voi avea o întâlnire cu conducătorii clubului în această săptămână. Poate e nevoie de o schimbare la această echipă. Cred că am ajuns la o răscruce de drumuri. Nu mă înţeleg cu jucătorii, există un dezacord între mine şi echipă", a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă, citat de FutbolArena.

Şumudică a făcut şi un anunţ surprinzător. Are probleme de sănătate din cauza rezultatelor nefavorabile.

"Mulţumesc Turciei. Le mulţumesc fanilor şi conducerii clubului. Au avut încredere, dar astăzi cred că suntem la răscruce de drumuri. Îmi este rău de la stres. Nu vreau să-mi pierd viaţa pe bancă", a mai spus Şumudică, potrivit Malatyaguncel.

Trei remize şi patru înfrângeri are Şumudică pe banca lui Rizespor. Echipa a ajuns pe poziţia a 16-a în competiţia internă şi mai are numai două puncte avans faţă de ocupantele locurilor retrogradabile

Reclamă

Marius Șumudică: "Nici Mourinho n-ar avea succes la Rizespor"

"Am aplicat tot ce știu să fac ca antrenor. În fiecare zi vin la baza de antrenament cu 3-4 ore înainte. Am făcut toate analizele, le-am arătat jucătorilor. Am avut succes cu Kayserispor, am avut succes cu Gaziantep, dar nu pot să am rezultate și aici. Am un contract. Dacă jucătorii, șefii sau fanii sunt nemulțumiți, reziliem contractul. Nici Mourinho n-ar avea succes la Rizespor!

Nu am văzut vreun dribling, un șut pe poartă. Am avut un fault în ultimul minut, dar jucătorul a pasat în lateral. Nu e niciun fel de pregătire aici. Nu beau, nu am alte vicii. Nu fac nimic în afară de fotbal. Sunt același Șumudică de la Gaziantep", a declarat Şumudică după meciul cu Sivasspor, de etapa trecută, încheiat 0-0.
 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și