Închide meniul

Caz şocant! O vedetă a fost drogată şi sufocată, apoi a fost călcată de un camion. Fosta iubită este acuzată după 32 de ani

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 10:18

Reclamă
Caz şocant! O vedetă a fost drogată şi sufocată, apoi a fost călcată de un camion. Fosta iubită este acuzată după 32 de ani

Isabella Interno

Situaţie şocantă în Italia. La 32 de ani de la moartea fotbalistului Denis Bergamini, autorităţile au decis să o acuze de complicitate la crimă pe fosta iubită a acestuia. Cazul a rămas nerezolvat în tot acest timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Bergamini, drogat şi sufocat

Isabella Interno are acum 51 de ani. Ea este suspectată că l-a drogat şi l-a asfixiat pe Bergamini cu o pungă de plastic, scrie corriere.it. Corpul acestuia a fost pus pe un drum naţional şi a fost călcat de un camion în apropiere de Roseto Capo Spulico, un oraş din provincia Cosenza din sudul Italiei. Totul pentru a părea o sinucidere.

Femeia ar fi vrut să se răzbune pentru că fotbalistul a pus capăt relaţiei pe care o aveau. Ancheta a fost redeschisă acum şase ani. 

La dosar au fost incluse şi declaraţiile poliţistului Luciano Conte, actualul soţ al acuzatei, acuzat inițial de ajutor și instigare la crimă, şi şoferului Raffaele Pisano, cel care a fost suspectat de complicitate la crimă, scrie gazzetta.it.

Iubita a dat petrecere în ziua înmormântării

Chiar în ziua înmormântării, Isabella Interno ar fi dat o petrecere la care au participat mai mulţi cunoscuţi, printre care şi Michele Padovano, prieten şi coleg cu Bergamini, a scris în urmă cu patru ani secondopianonews.it. Detaliile au fost oferite de procurorul Eugenio Facciolla.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și