Închide meniul

CFR Cluj îi dă peste cap planurile lui Mirel Rădoi. "Îl aduci pe Arlauskis. De ce?!" Cum va fi afectată campania de calificare la Cupa Mondială

Antena Sport Publicat: 2 martie 2021, 5:24

Reclamă
CFR Cluj îi dă peste cap planurile lui Mirel Rădoi. "Îl aduci pe Arlauskis. De ce?!" Cum va fi afectată campania de calificare la Cupa Mondială

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Giedrius Arlauskis, concurent pentru Cristi Bălgrădean pentru postul de portar al lui CFR Cluj

Panduru consideră că mutarea celor de la CFR Cluj va afecta echipa naţională. Actualul titular din poarta campioanei, Cristi Bălgrădean, era una dintre soluţiile lui Mirel Rădoi pentru campania de calificare la Cupa Mondială din 2022, care va debuta în această lună. După retragerea lui Tătăruşanu şi accidentarea lui Lung, selecţionerul are mari probleme pentru acest post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis, concurent pentru Cristi Bălgrăden la CFR Cluj

Panduru crede că Bălgrădean va deveni rezerva lui Arlauskis, iar Rădoi nu va mai putea să-l selecţioneze pe acesta.

"Arlauskis e un portar de mare clasă. A câştigat campionate şi cu CFR, şi cu FCSB. Îl aduci pe Arlauskis. De ce?! Bălgrădean ar putea fi între ăia trei portari chemaţi de Rădoi? 

Acum mi se pare că Rădoi nu mai poate să cheme un portar pe care echipa lui nu-l consideră bun. Nu are încredere totală în el. Arlauskis ţi-a dat dreptul să ai încredere în el. Probabil că asta se va întâmpla, vine Arlauskis şi apără. Iar Bălgrădean trece pe bancă", a spus Basarab Panduru, la telekomsport.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Giedrius Arlauskis

În vârstă de 33 de ani, Arlauskis a câştigat trei titluri la rând cu CFR Cluj, în perioada 2017-2020, în care a adunat 85 de meciuri în Liga 1. El s-a despăţit la începutul acestui an de saudiţii de la Al Shabab, la care s-a transferat liber de contract vara anului trecut.

Reclamă

Edi Iordănescu a declarat că Arlauskis nu va avea postul de titular asigurat. "Arlauskis e un portar valoros, care a făcut performanță la CFR Cluj. Trebuie să vedem dacă se va materializa transferul, momentan am fost concentrați pe joc. Dacă se va face mutare, vom avea trei portari extrem de valoroși, plus încă unul care vine din spate”, a spus Edi Iordănescu, după victoria lui CFR Cluj, 5-0, cu FC Argeş.

Giedrius Arlauskis, pariul lui Neluţu Varga

Arlauskis a efectuat vizita medicală şi urmează să semneze un contract valabil până la finalul sezonului cu CFR Cluj, fiind portarul titular al grupării ardelene, după cum a anunțat Fanatik.

Neluțu Varga, patronul campioanei en-titre, a insistat pentru transferul lituanianului, astfel că actualul titular dintre buturile ardelenilor, Cristi Bălgrădean, va fi înlocuit. Arlauskis a jucat ultimul meci oficial în luna decembrie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și