Închide meniul

Mirel Rădoi nu s-a uitat la bani. Cum s-a afişat cu două obiecte de lux de 800.000 de euro! "Atâtea milioane am câştigat în toată cariera"

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 14:18

Reclamă
Mirel Rădoi nu s-a uitat la bani. Cum s-a afişat cu două obiecte de lux de 800.000 de euro! "Atâtea milioane am câştigat în toată cariera"

profimediaimages

Mirel Rădoi este selecţionerul României din 2019

Mirel Rădoi a fost surprins în traficul din Bucureşti la volanul maşinii sale de lux, Rolls-Royce Cullinan Billionaire, cel mai scump SUV din lume, scrie prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, la volanul unui Rolls Royce de 600.000 de euro

Maşina costă 300.000 de euro, dar în funcţie de dotări ajunge la 600.000 de euro. Este primul SUV din istoria firmei şi poate atinge o viteză de 250 de km/h.

Rădoi a cheltuit o avere şi pe un ceas de lux de 200.000 de euro, marca Richard Mille, mai scrie sursa citată.

Selecţionerul României nu şi-a ascuns pasiunea pentru cumpărăturile de lux. El a câştigat o adevărata avere ca fotbalist.

Reclamă

Mirel Rădoi: "Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera"

"Eu am câştigat 15 milioane (n.r. de dolari) în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că… Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă", a spus Mirel Rădoi pentru Antena Sport.

Mirel Rădoi a jucat timp de şase ani în fotbalul arab, din 2009 până în 2015. El a îmbrăcat tricoul lui Al Hilal (Arabia Saudită), Al Ain (Emiratele Arabe Unite), Al Ahli (Emiratele Arabe Unite) şi Al Arabi (Qatar). El a câştigat cinci trofee cu Al Hilal, cel mai important fiind campionatul Arabiei Saudite, şi patru Al Ahli.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și