Închide meniul

A marcat ca Maradona în poarta lui FCSB, apoi a râs de arbitru. ”E un paradox. A văzut de la 30 de metri!” Chindia acuză că a fost deraiată din drumul spre play-off

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 19:54

Reclamă
A marcat ca Maradona în poarta lui FCSB, apoi a râs de arbitru. ”E un paradox. A văzut de la 30 de metri!” Chindia acuză că a fost deraiată din drumul spre play-off

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Cojocaru, ironizat după FCSB-Chindia 1-0, pentru că a văzut golul cu mâna marcat de Florea

Daniel Florea a marcat ca Maradona și a luat cartonaș galben. El a râs de arbitru și l-a criticat pentru că a ajutat-o pe FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Florea, după FCSB-Chindia 1-0: ”Am fost deraiați”

Jucătorii Chindiei au dat vina pe arbitraje și pentru cele șapte meciuri la rând fără victorie în campionat.

”Destul de vigilenți arbitrii. E un paradox. Au văzut de la 30 de metri, dar au fost câteva faulturi și auturi lângă ei la care n-au văzut. Intenționat a fost (n.r. execuția cu mâna), mi-am dat seama că m-a scos de pe traiectorie. Mi-am asumat.

Am fost deraiați de pe traiectoria pe care intrasem. Suntem prea mici. E o frustrare în interiorul nostru. S-a îndepărtat locul de play-off. E greu cu posibilitățile de la Chindia să luptăm pentru play-off”, a spus Daniel Florea, la Digi Sport.

Mihai Aioani l-a felicitat pe Darius Olaru

Și portarul Chindiei, Mihai Aioani, a acuzat erorile de arbitraj comise împotriva Chindiei, o echipă care a fost chiar și pe locul al treilea în campionat. Aioani a fost însă impresionat de golul pe care i l-a marcat Darius Olaru pe Arena Națională.

Reclamă

”Din păcate nu am reușit să facem mai mult. Este o doză de neîncredere după o serie de rezultate viciate de arbitraje. Olaru a avut o execuție foarte frumoasă. La final, l-am salutat și l-am felicitat. Am fost colegi la U21”, a spus Mihai Aioani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și