Închide meniul

Lovitura pusă la cale de Dinamo! Un fost antrenor al lui Real Madrid şi o fostă vedetă a Barcelonei, în programul DDB

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 9:46

Reclamă
Lovitura pusă la cale de Dinamo! Un fost antrenor al lui Real Madrid şi o fostă vedetă a Barcelonei, în programul DDB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii lui Dinamo au aflat că Guus Hiddink şi Patrick Kluivert ar putea deveni membri DDB

Programul DDB este pe cale să aibă doi membri de top din fotbalul european: pe Guus Hiddink, fost antrenor al lui Real Madrid şi Chelsea şi fost selecţioner al Olandei, şi pe Patrick Kluivert, fostul atacant al lui Ajax şi Barcelona. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guus Hiddink şi Patrick Kluivert vor să devină membri DDB

Cei doi olandezi au aflat de problemele de la Dinamo de la un jucător din Ştefan cel Mare. Dezvăluirea a fost făcută de managerul general al "câinilor".

”Spanoilii au aruncat bugetul în aer. Acum trebuie să venim ca SMURD-ul să stingem incendiul. Suporterii nu mai ştiu ce să facă să salveze clubul. Fac eforturi uriaşe. Fanii au adus peste un milion de euro, în cam un an de zile. Eu văd ce se întâmplă şi e ceva extraordinar. Mulţi erau sceptici, dar ne sună oameni ca Guus Hiddink, să-şi facă şi ei card de membru al DDB.

E selecţionerul statului Curacao, unde joacă Nepomuceno. Au vorbit, antrenorul ştie situaţia şi a zis că îşi va face card DDB. Patrick Kluivert o să-şi facă şi el card DDB, pentru că a fost şi el selecţioner al statului Curacao. E prieten bun cu Nepomuceno.

Oamenii importanţi din afara României au aflat ce fac fanii şi vor să se alăture proiectului. Eu am discutat şi despre venirea lor în România. Se puteau face lucruri frumoase, dar pandemia pune multe bariere. Poate cu venirea primăverii s-ar putea să fie unul din ei în platou aici”, a declarat Marius Nicolae, la Look Sport.

Reclamă

Dinamo este părăsită de acţionarii spanioli, iar fanii din DDB se luptă să strângă o sumă uriaşă până luna viitoare. 800.000 de euro trebuiesc achitaţi pentru obţinerea licenţei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și