Închide meniul

VIDEO | Simona Halep a râs în hohote, după ce a ajuns în sferturi la Australian Open 2021. "Finala de la Wimbledon cu Serena, cea mai bună zi din viaţa mea"

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 11:55

Reclamă
VIDEO | Simona Halep a râs în hohote, după ce a ajuns în sferturi la Australian Open 2021. "Finala de la Wimbledon cu Serena, cea mai bună zi din viaţa mea"

profimediaimages

Simona Halep, amuzată la conferinţa de presă

Simona Halep a fost extrem de relaxată la conferinţa de presă care a urmat victoriei cu Iga Swiatek. Unul dintre jurnalişti a primit o întrebarea chiar din partea lui Darren Cahill.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o întrebare din partea lui Darren Cahill la conferinţa de presă

Antrenorul româncei a vrut să ştie dacă Simona se uită la clipurile pe care i le trimite înaintea partidelor, cu analiza adversarelor.

"Mă uit (n.r. râde în hohote), dar la ultimul nu m-am uitat, pentru că nu am vrut să pun presiune în plus pe mine. A avut dreptate", a glumit Simona Halep. Puteţi vedea momentul, în clipul următor, la minutul 2.06.

Simona Halep, despre finala de la Wimbledon, cu Serena Williams: "Cea mai bună zi din viaţă"

Numărul doi mondial nu a scăpat nici la conferinţă de întrebările despre Serena Williams, cu care se va confrunta pentru a 12-a oară şi pe care a învins-o la ultimul duel, în finala de la Wimbledon, din 2019, cu un sec 6-2, 6-2.

Reclamă

"Normal că e diferit. E singura cu 23 de trofee de Grand Slam. Nu poţi să o compari cu noi, restul, pentru că avem atâtea victorii. Dar când intru pe teren, va fi un meci ca toate celelalte. Mă concentrez mai mult pe mine decât pe cine îmi este adversară.

La Wimbledon, cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri din viaţa mea, cea mai bună zi din viaţa mea. M-am simţit foarte încrezătoare atunci, am simţit fiecare minge. Dar cred că două meciuri la rând nu pot fi la fel", a mai spus Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și