Închide meniul

Juventus vrea o vedetă de la Barcelona în locul lui Ronaldo! Suma uriaşă pregătită de italieni + Un nou star pe Camp Nou. Are 18 ani şi a debutat cu o pasă de gol

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 6:57

Reclamă
Juventus vrea o vedetă de la Barcelona în locul lui Ronaldo! Suma uriaşă pregătită de italieni + Un nou star pe Camp Nou. Are 18 ani şi a debutat cu o pasă de gol

Zuma Press / Massimo Paolone via Hepta

Cristiano Ronaldo ar puutea fi înlocuit cu Ansu Fati

Juventus are planuri mari pentru viitor. Italienii iau în calcul plecarea lui Cristiano Ronaldo. Portughezul ar fi tentat să îşi încheie cariera în SUA, la fel cum vrea şi Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus vrea să îl transfere de la Barcelona pe Ansu Fati

Juventus caută o altă vedetă care să îl poată înlocui pe Ronaldo. Acesta ar fi puştiul de 18 ani al Barcei, Ansu Fati. 80 de milioane de euro este suma iniţială pregătită de torinezi. Planul a fost dezvăluit de calciomercatonews şi a fost preluat de El Mundo Deportivo.

Pentru Ansu Fati insistă mai ales directorul sportiv Fabio Paratici, unul dintre cei mai influenţi oameni din club. Problema pentru Juventus este că Barcelona i-a stabilit lui Ansu Fati o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro! Ansu Fati, care traversează o perioadă dificilă din cauza accidentărilor, ar putea fi însă o soluţie pentru redresarea financiară pe Camp Nou, unde datoriile au atins cote uriaşe.

Ilaix Moriba, debut în La Liga, în tricoul Barcelonei, la doar 18 ani

Dacă renunţă la Ansu Fati, Barcelona nu duce lipsă de talente. Un alt puşti de 18 ani tocmai a debutat în La Liga. 

Ilaix Moriba a fost titular în victoria catalanilor, 5-1, contra lui Alaves. El a pasat la prima reuşită a meciului, semnată de Trincao. "Să pot juca aici este vis total", a spus Moriba, după meciul de pe Camp Nou.

Reclamă

El a fost crescut la Academia Barcelonei. Catalanii au postat pe contul de Twitter un clip cu golurile impresionante reuşite de acesta, printre care şi unul de la jumătatea terenului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani Vezi toate știrile
Citește și