Închide meniul

"M-am simţit ca la debut!" Nedelcu, revenire după mai bine de şapte luni. "Supărarea e mare. Îmi doream foarte mult să batem Dinamo"

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 19:48

Reclamă
"M-am simţit ca la debut!" Nedelcu, revenire după mai bine de şapte luni. "Supărarea e mare. Îmi doream foarte mult să batem Dinamo"

Zuma Press / Alex Nicodim

Dragoş Nedelcu a revenit la FCSB după mai bine de şapte luni

Dragoş Nedelcu a fost unul dintre jucătorii care au beficiat de pe urma programului încărcat, care l-a determinat pe Toni Petrea să folosească rezervele în meciul de Cupă cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu: "Mulţumesc clubului pentru încredere"

"Din păcate, nu am obţinut rezultatul pe care ni-l doream. Doream să câştigăm pentru că am jucat contra lui Dinamo. Eu mi-am dorit foarte mult să îi batem.

Mulţumesc clubului pentru încredere. Au fost senzaţii noi, parcă eram la debut. Mă bucur că am ieşit sănătoşi, asta e cel mai important. Dar supărarea e mare, pentru că trebuia să câştigăm cu orice preţ.

Au fost foarte multe meciuri. Suntem un lot de 22-23 de jucptori, unii au anumite probleme. Era mormal să acorde (n.r. antrenorul) şanse şi altor jucători care nu au adunat destule minute", a spus fotbalistul în vârstă de 23 de ani.

Dragoş Nedelcu: "Anul acesta suntem foarte bine pregătiţi fizic"

Nedelcu a lăudat condiţia fizică pe care Thomas Neubert a reuşit să o aducă la FCSB şi spune că va munci pentru a-şi recăpăta locul în echipă şi la meciurile din campionat.

Reclamă

"Sincer, pentru condiţiile din acest moment, e important să îmi recâştig ritmul de joc. Am găsit echipa foarte bine din punct de vedere fizic. Eu zic că anul acesta suntem foarte bine pregătiţi, avem şanse foarte mari să câştigăm campionatul. E principalul obiectiv", a mai spus Dragoş Nedelcu, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și