Închide meniul

Momente dificile pentru Jurgen Klopp. A ratat înmormântarea mamei din cauza pandemiei: "A însemnat totul pentru mine!"

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 17:15

Reclamă
Momente dificile pentru Jurgen Klopp. A ratat înmormântarea mamei din cauza pandemiei: "A însemnat totul pentru mine!"

profimediaimages

Jurgen Klopp nu a fost prezent la înmormântarea mamei din cauza pandemiei de coronavirus

Jurgen Klopp şi-a pierdut mama, în vârstă de 81 ani. Aceasta a fost înmormântată marţi, dar antrenorul lui Liverpool nu a putut fi prezent din cauza interdicţiilor de călătorie din Marea Britanie în Germania, scrie The Guardian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp: "Faptul că nu pot participa la înmormântare se datorează acestor vremurilor cumplite"

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a spus că va merge acasă de îndată ce restricţiile din pandemie îi vor permite.

"A însemnat totul pentru mine. A fost o mamă adevărată în cel mai bun sens al cuvântului. În calitate de creștin devotat, știu că se află într-un loc mai bun acum. Faptul că nu pot participa la înmormântare se datorează vremurilor cumplite. De îndată ce circumstanțele o vor permite, vom organiza o comemorare minunată care îi corespunde", a declarat Klopp pentru jurnaliştii de la Schwarzwaelder Bote.

Liverpool i-a transmis lui Jurgen Klopp un mesaj special pe contul de Twitter, folosind imnul celebru în toată lumea al fanilor de pe Anfield: "You'll never walk alone!".

Reclamă

Şi Manchester United şi-a arătat sprijinul pentru tehnicianul rivalilor. "Condoleanţe din inimă pentru Jurgen şi familia lui, din partea tuturor de la United", a transmis clubul de pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și