Închide meniul

Ce nebunie! Copertă istorică în France Football. Se cunoaşte noua destinaţie a lui Lionel Messi. "Aceasta este cartea secretă!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2021, 12:31

Reclamă
Ce nebunie! Copertă istorică în France Football. Se cunoaşte noua destinaţie a lui Lionel Messi. "Aceasta este cartea secretă!"

Profimediaimages

Lionel Messi poate ajunge la PSG

Cei de la France Football sunt siguri că nimic nu mai poate sta în calea acestei mutări fabuloase. Pe prima pagină l-au şi "îmbrăcat" pe Messi în echipamentul campioanei Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, la un pas de a fi transferat de PSG

La o zi după ce Messi a fost contribuit decisiv la victoria Barcelonei cu Betis, jurnaliştii din Hegaxon au precizat că vor veni cu detalii despre transferul şoc al anului 2021. 

"Este dorit de Neymar şi a discutat în secret cu Leonardo. Am discutat cu mai mulţi specialişti, din diverse medii, şi am aflat cum reuşeşte Neymar să îl atragă pe Messi la Paris şi în ce condiţii va veni argentinianul. Avem o imagine de ansamblu preţioasă cu o săptămână înaintea primei manşe dintre Barcelona şi PSG", este anunţul făcut de France Football.

Francezii par astfel să confirme anunţul făcut de Diario Gol. Potrivit acestora, Messi ar fi semnat deja o înţelegere cu deţinătorii titlului din Ligue 1.

Reclamă

"Negocierile au avut loc încă de la începutul lunii ianuarie, în momentul în care jucătorul a avut undă verde. S-a ajuns la un acord şi s-a semnat un contract", a transmis sursa citată.

Barcelona are mari probleme financiare şi nu mai poate acoperi pretenţiile financiare ale celui care a primit o sumă uriaşă în ultimii patru ani. Messi a încasat nu mai puţin de 555 de milioane de euro în această perioadă. Este cel mai mare contract din istoria fotbalului! Detaliile apărute în presă l-au înfuriat pe Leo, care nu îşi doreşte să mai rămână în Catalonia.

Lionel Messi a depăşit borna de 650 de goluri în tricoul Barcelonei

Aflat în ultimele 6 luni de contract, Messi a atins o bornă uriaşă pe Camp Nou. Împotriva lui Bilbao a reuşit cel de-al 650-lea gol în tricoul Barcelonei. 

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul grupării blaugrana a fost de neoprit şi duminică seară, în deplasarea cu Betis. Ronald Koeman l-a ţinut pe Messi pe bancă până în minutul 57. Imediat după ce a intrat pe teren, Leo a şi punctat pentru a 457-a oară în La Liga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și