Închide meniul

"De ce este o surpriză?". Ironia lui Adi Popa, după ce a învins-o pe FCSB şi a fost desemnat jucătorul partidei. "Am spus că venim să jucăm fotbal"

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 20:51

Reclamă
"De ce este o surpriză?". Ironia lui Adi Popa, după ce a învins-o pe FCSB şi a fost desemnat jucătorul partidei. "Am spus că venim să jucăm fotbal"

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via Hepta

Adi Popa, ironic cu fosta sa echipă

Adi Popa a fost cel mai bun jucător în meciul câştigat de Clinceni pe Arena Naţională. El nu înţelege de ce rezultatul obţinut contra liderului din Liga 1, FCSB, este o surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, după victoria cu FCSB: "De ce este o surpriză?"

"Nu înseamnă decât o răsplată a muncii mele şi a muncii colegilor mei, pentru că fără ei nu aş fi reuşit nimic. De ce este o surpriză? Eram acolo sus, pe locul cinci, am spus că venim să jucăm fotbal. Erau echipa favorită, bugetul mai mare, dar mingea e rotundă şi se joacă 11 la 11. Prin disciplină şi atitudine, ne-am impus", a spus Adi Popa.

El a declarat că nu a contat deloc procesul prin care a trecut cu FCSB.

"Eu sunt acelaşi la orice echipă, la FCSB, la Clinceni, chiar dacă uneori nu-mi iese. Nu a fost un meci special", a mai spus Adi Popa, la Digi Sport.

Adi Popa a fost aproape să aducă depunctarea lui FCSB

Adi Popa a primit 50.000 de euro după ce a câștigat procesul cu echipa lui Gigi Becali. FCSB ar fi riscat să fie depunctată dacă “Motoreta” nu-și primea banii la timp.

Reclamă

Adi Popa s-a aflat în proces cu Gigi Becali timp de mai multe luni, fiind nemulțumit că patronul lui FCSB i-a impus șomajul tehnic la începutul pandemiei de coronavirus. Jucatorul a avut câștig de cauză.

În vârstă de 32 de ani, Adi Popa a jucat în două rânduri la FCSB. Între 2012 şi 2017, a jucat 137 de meciuri în campionat şi a marcat 20 de goluri. El a ridicat de trei ori trofeul de campion al României. Adi Popa a revenit la FCSB în sezonul 2019-2020 sub formă de împrumut.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și