Închide meniul

Uluitor! O jucătoare de la Real Madrid a avut nevoie de 155 de secunde pentru a înscrie un hat-trick! S-au marcat 4 goluri în 4 minute

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 14:56

Reclamă
Uluitor! O jucătoare de la Real Madrid a avut nevoie de 155 de secunde pentru a înscrie un hat-trick! S-au marcat 4 goluri în 4 minute

Zuma Press / Oscar J. Barroso via Hepta

Spectacol la fotbal feminin

După 66 de minute, tabela arăta 0-0 între Real Madrid și Valencia. Nimini nu a preconizat ce a urmat după numai 60 de secunde. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 goluri în 4 minute în Real  Madrid – Valencia la fotbal feminin 

Kosovare Asllani a deschis scorul pentru galactice. Jucătoarea Realului a prins o seară magică și a mai punctat de două ori…în următoarele două minute. Nebunia nu s-a oprit aici, iar Valencia a redus imediat din diferență în minutul 71.  

Toate cele patru goluri din meci au înscrise în intervalul dintre minutele 67 și 71. Mai impresionant, Kosovare Asllani a reuşit un hat-trick în numai 155 de secunde. 

Cel mai rapid hat-trick din istoria fotbalului 

Kosovare Asllani a intrat cu siguranță în istoria fotbalului, dar hat-trick-ul ei din poarta Valenciei nu este cel mai rapid reușit vreodată. 

Reclamă

Sadio Mane marca de trei ori contra lui Aston Villa în sezonul 2015/2016, pe vremea pe când evolua la Southampton. Senegalezul a reușit această performanță în doar 2 minute și 56 de secunde. A fost cel mai rapid hat-trick din istoria Premier League. 

Cu toate acestea, cel mai rapid hat-trick la nivel profesionist depăsește orice imaginație. În urmă cu mai bine de două decenii, în 1995, suedezul Magnus Arvidsson marca de trei ori pentru IFK Hassleholm împotriva lui BolS în mai puțin de două minute. Mai exact, el reușea această performanță în numai 89 de secunde.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și