Închide meniul

VIDEO | Fanii Craiovei, mesaje de luptă înaintea derby-ului cu Dinamo! "Este cel mai important meci. Dacă putem, şapte goluri să le dăm!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2021, 15:57

Reclamă
VIDEO | Fanii Craiovei, mesaje de luptă înaintea derby-ului cu Dinamo! "Este cel mai important meci. Dacă putem, şapte goluri să le dăm!"

AS.ro

Show pirotehnic făcut de suporterii Universităţii Craiova

"E cel mai tare meci al nostru! Indiferent ce se întâmplă, trebuie să-i mâncăm. Este cel mai important meci… dacă putem, şapte goluri să le dăm", a fost mesajul transmis de liderii galeriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii Universităţii Craiova cer victoria cu Dinamo

"Ura noastră pentru ei, motivaţie pentru lei", a fost scris pe banner-ul afişat de fani lângă autocarul echipei.

La Craiova este aşteptat şi noul antrenor. Marinos Ouzounidis va ajunge în această seară pentru a semna cu ocupanta locului trei din Liga 1. 

"Au fost trei, patru sau cinci antrenori şi s-a rămas la el. Încă nu a semnat nimic, vine în această seară. Toată negocierea va fi la semnarea actelor.

Reclamă

Azi-mâine o să-l prezentăm echipei. Obiectivele sunt aceleaşi, cupele europene. Dacă putem să recuperăm pentru obiectivul maximal e ok, dacă nu, vedem ce se poate face. Sunt destule puncte în joc", a spus Sorin Cârțu la Digi Sport.

Alb-albaştrii au fost conduși în etapa trecută de Dragoș Bon, fostul secund al lui Corneliu Papură. Craiova s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Poli Iași și a întrerupt astfel o serie de șase remize consecutive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și