Închide meniul

Probleme la Real Madrid! Preşedintele Florentino Perez s-a infectat cu Covid-19, în ziua în care Zinedine Zidane a revenit la echipă. Cum se simte şeful "galacticilor"

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 11:25

Reclamă
Probleme la Real Madrid! Preşedintele Florentino Perez s-a infectat cu Covid-19, în ziua în care Zinedine Zidane a revenit la echipă. Cum se simte şeful "galacticilor"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, are Covid-19

Real Madrid este afectată la vârf de pandemia de coronavirus. Antrenorul Zinedine Zidane a aflat că este infectat pe 22 ianurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, are Covid-19

Astăzi, a venit rândul lui Florentino Perez să fie testat pozitiv. Real Madrid a transmis într-un comunicat că preşedintele clubului a efectuat periodic teste şi că nu prezintă niciun simptom.

În vârstă de 73 de ani, acesta se află pentru a doua oară în fruntea clubului din Capitala Spaniei. Între 2000 şi 2006, el a fost creatorul perioadei "galactice" în care pe Santiago Bernabeu au fost transferate vedete precum brazilianul Ronaldo, Luis Figo, Zinedine Zidane şi David Beckham.

În iunie 2009, a revenit în fruntea lui Real Madrid, după ce a fost singurul candidat capabil să prezinte o garanţie de  57,389,000.

Zinedine Zidane a revenit la antrenamentele lui Real Madrid, după ce s-a vindecat de Covid-19

Vestea îmbolnăvirii lui Perez vine într-un moment extrem de prost pentru Real Madrid, care a pierdut trei din ultimele patru meciuri. Începutul de an a adus şi umilinţa din Cupă, unde Real a pierdut contra unei echipe din Liga a treia, Alcoyano.

Reclamă
Reclamă 4

De astăzi, Zinedine Zidane a revenit la antrenamente. Postul său este însă în pericol. Massimiliano Allegri are mari şanse să îi ia locul, potrivit presei din Spania.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
19:17

LIVE VIDEOCanada – Elveția e ACUM în AntenaPLAY! Cehia aşteaptă să afle cu cine va disputa finala Campionatului Mondial de hochei!

19:09

Manchester United a câştigat Cupa Angliei! Jucătorii lui Pep Guardiola au mai ratat un trofeu în acest sezon

18:59

Veste proastă pentru Radu Drăguşin! Tottenham e aproape să cumpere un alt fundaş central, cu 70 de milioane de euro!

18:58

VIDEOFerrari, record fabulos după ce Charles Leclerc a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu de la Monaco

18:18

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a obţinut un pole-position uriaş în Marele Premiu de la Monaco!

18:00

Panathinaikos – Aris, live în AntenaPLAY, de la 20:30. Premieră istorică în Cupa Greciei: o femeie va arbitra finala

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 5 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și