Închide meniul

Bolnav de Covid, Gedson a semnat cu Galata într-un avion de transporturi speciale, zburând de la Londra la Istanbul

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 11:15

Reclamă
Bolnav de Covid, Gedson a semnat cu Galata într-un avion de transporturi speciale, zburând de la Londra la Istanbul

Hepta

Pentru că evolua mai mult prin Cupă, Gedson a decis să semneze cu Galatasaray

În ultima zi a sezonului de transferuri a fost perfectată trecerea lui Gedson Fernandes de la Tottenham la Galatasaray. Dar pentru că jucătorul fusese depistat pozitiv cu Covid, totul s-a petrecut ca-n filmele de acțiune. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venit de la Benfica la Tottenham, Gedson a pierdut echipa de la sosirea lui Mourinho, așa că a decis să schimbe aerul. A fost preluat de la reședința sa de o ambulanță, care l-a dus la un aeroport londonez. Aici îl aștepta un avion-transport special al companiei ”Red Star”, pregătit pentru zborul spre ”Ataturk”. Portughezul a semnat angajamentul la bordul avionului, apoi, pe pământ turcesc, a fost așteptat de altă ambulanță, ce l-a dus spre un loc în care să-și continue perioada de carantinare, Turcia fiind o țară ce respectă cu strictețe măsurile medicale impuse din cauza pandemiei.

Campion european Under-17, Gedson a debutat la Benfica, apoi a trecut la Tottenham. Aici a prins doar 14 meciuri în două sezoane. La finalul lui ianuarie, a decis să treacă la Istanbul. Imaginea desfășurării de forțe a transferului său a devenit virală în Turcia. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui Vezi toate știrile
Citește și