Închide meniul

"A fost jecmănită!" Florin Manea intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi fraţii Becali! Momentul când soţia lui Reghe l-a "furat" pe Nicolae Stanciu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 8:08

"A fost jecmănită!" Florin Manea intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi fraţii Becali! Momentul când soţia lui Reghe l-a "furat" pe Nicolae Stanciu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorțului

"În acest caz, a fost jecmănită. Ea avea contract cu jucătorul. Am înțeles că fuseseră niște dicuții despre jucător. În momentul în care jucătorul are un contract de impresariat cu altcineva și vin alți impresari și îl transferă… este vina jucătorului ca a acceptat și a clubului care a conspirat cu agentul să rupă contractul cu Anamaria. Este aceeași situație pe care am avut-o eu la Stanciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea: "Anamaria Prodan a fost jecmănită"

Eu n-am contestat niciodată valoarea fraților Becali. Dar, în acest caz, a fost jecmănintă. Ea avea contract cu jucătorul. Este exact aceeași situație pe care am avut-o eu cu Stanciu. Eu nu sunt genul care să mă măscăresc", a spus Florin Manea, citat de prosport.ro.

Momentul la care se referă Florin Manea a avut loc în 2013, atunci când Nicolae Stanciu ajungea de la Vaslui la FCSB pentru 700.000 de euro. Atunci, Prodan a procedat în acelaşi fel ca fraţii Becali, iar aceasta şi Adrian Porumboiu l-au sărit din schemă pe Manea. 

Anamaria Prodan a publicat mesajele primite de la Gigi Becali

Anamaria Prodan nu a dezvăluit doar mesajele pe care le-a schimbat cu Dennis Man. Impresarul a dezvăluit şi ce mesaj i-a dat Gigi Becali. 

"Să nu spui că e pe 4 ani plata căci o dau eu la presă”, a scris Gigi Becali, conform gsp.ro. Patronul FCSB a mai revenit cu un mesaj pentru Anamaria Prodan. „Le-am trimis oferta 15 mil. în 2 ani, ferm fără negocieri. A trimis Vali (n.r. – Valeriu Argăseală, președintele FCSB) la ei acum”, a mai scris Gigi Becali.

Reclamă

Totuşi, Dennis Man a semnat până la urmă cu Giovanni Becali, iar acesta va primi comisionul de un milion de euro pe care urma să îl încaseze Prodan. Jucătorul a ajuns la Parma pentru 13 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și