Închide meniul

Dezvăluirile lui Laurenţiu Reghecampf! De ce s-a certat cu Gigi Becali din cauza lui Dennis Man: "Eu şi Meme ne-am opus!"

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 5:43

Reclamă
Dezvăluirile lui Laurenţiu Reghecampf! De ce s-a certat cu Gigi Becali din cauza lui Dennis Man: "Eu şi Meme ne-am opus!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Laurenţiu Reghecampf spune că Gigi Becali a vrut să îl trimită pe Dennis Man în ligile inferioare

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016. El a fost transferat de la UTA Arad şi a jucat cinci sezoane la roş-albaştri, înainte să fie cedat cu 13 milioane de euro la Parma şi să devină cel mai scump jucător din istoria Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, despre transferul lui Dennis Man la FCSB: "Eu şi cu Meme ne-am opus"

"În momentul când a fost adus Man, Gigi Becali l-a văzut nu ştiu unde, a vorbit cu Ana (n.r. – Anamaria Reghecampf). Jucătorul a fost adus în momentul când eu cu Meme ceream nişte jucători, pentru că aveam nevoie mare de jucători cu experienţă, jucători care să întărească echipa. 

Eu şi cu Mene ne-am opus, de fapt nu ne-am opus să îl aducă pe Man, am cerut să ni se aducă şi alţi jucători care să ne dea puţină valoare", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la Telekom Sport.

Culmea, deşi nu l-a dorit, Reghecampf a ajuns să îl apere pe Dennis Man. Gigi Becali trebuia să achite 100.000 de euro când fotbalistul ajungea la 10 meciuri pentru FCSB.

Laurenţiu Reghecampf: "L-am băgat pe Dennis să facă al 10-lea meci, ca să nu îl dăm împrumut în Liga 2"

"La al nouălea meci au început discuţiile, care au venit din partea lui Gigi, nici măcar din partea mea sau a lui MM. Zicea că ar fi mai bine să îl dăm împrumut. Eu la momentul respectiv nu ştiam despre această clauză. 

Reclamă
Reclamă

Eu l-am băgat pe Dennis să facă al 10-lea meci, ca să nu îl dăm împrumut în Liga 2. Nici măcar nu a fost vorba de Liga 3. Şi m-am certat atunci puţin, am avut o contră cu Gigi, dar se pare că lucrul ăsta i-a prins bine şi acum a câştigat destul de mulţi bani. 

Eu cu MM ne-am opus atunci să îl dăm la Liga 2, pentru că era un jucător tânăr şi ştiam că o să îl pierdem dacă îl dăm la Liga 2", a mai declarat Laurenţiu Reghecampf.

Dennis Man a devenit motiv de ceartă între Gigi Becali şi soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan. Jucătorul a rupt contractul de impresariere cu aceasta şi a semnat la Parma prin intermediul lui Giovanni Becali, care a încasat un comision de aproape un milion de euro.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

13:39

Gabriela Ruse, eliminată în primul tur de la China Open! Nu a reușit să treacă de Sijia Wei

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și