Închide meniul

Cornel Dinu, impresionat de Octavian Popescu: "Asta ne șochează!" "Mister" l-a comparat cu Adrian Mutu

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 5:12

Reclamă
Cornel Dinu, impresionat de Octavian Popescu: "Asta ne șochează!" "Mister" l-a comparat cu Adrian Mutu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Noua vedetă a lui FCSB, Octavian Popescu, este comparată de Cornel Dinu cu Adrian Mutu

Dinu l-a lăudat pe tânărul Popescu, despre care spune că este noua bijuterie a fotbalului românesc. Fosta legendă de la Dinamo îl vede peste Adrian Mutu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu, impresionat de Octavian Popescu

Forța de pătrundere a tânărului jucător de la FCSB l-a impresionat pe Cornel Dinu. 

"Asta ne șochează. N-am mai văzut un astfel de jucători de ani buni. El provine dintr-o familie de fotbaliști, unchiul său era extremă stângă la Târgoviște. E interesant asta. Florinel Coman nu are pătrundere atât de sigură ca Octavian Popescu, dar simte golul, trage mai bine de la distanță. 

Eu n-am mai văzut de mulți ani un jucător de atac cu așa forță de pătrundere. De asta ne impresionează. Mutu nu avea această forță de pătrundere", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Octavian Popescu a explodat, în acest sezon, la FCSB

Octavian Popescu a ajuns la FCSB de la Universitatea Craiova, în vara lui 2020, iar cota sa de piață era doar de 50.000 de euro. După câteva jocuri în tricoul roș-albaștrilor, valoarea sa a crescut de 7 ori, iar la finalul anului 2020, aceasta era de 350.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Reclamă

Faptul că Popescu este noua ”perlă” a fotbalului românesc se vede și din cifrele sale. La vârsta lui are realizări mai mare decât cele pe care le-au avut Stanciu, Man, Coman sau Mihăilă, la aceeațși vârstă.

Octavian Popescu a evoluat în 16 meciuri pentru FCSB, în acest sezon, și a reușit un gol și șase pase decisive. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și