Închide meniul

EXCLUSIV | Florin Tănase nu pleacă la super-ofertă de la FCSB! Victor Becali: "Îşi doreşte şi el să plece. Sunt sigur că va ajunge la o înţelegere cu Gigi"

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 11:40

Reclamă
EXCLUSIV | Florin Tănase nu pleacă la super-ofertă de la FCSB! Victor Becali: "Îşi doreşte şi el să plece. Sunt sigur că va ajunge la o înţelegere cu Gigi"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase e unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB

Anderlecht, Olympique Marseille, Basaksehir sau New York City sunt echipele care l-au dorit în ultima perioadă pe căpitanul liderului. "Tănase are 25 de ani, este mai copt, îşi doreşte şi el să plece şi e firesc să-şi dorească şi normal, dar, v-am spus, depinde de ofertă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase mai are doi ani de contract. Gigi are o relaţie specială cu Tănase şi eu sunt convins că într-un final se va ajunge la o înţelegere", a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. 

Gigi Becali, pregătit să îi dea un salariu mare lui Florin Tănase

Tănase câştigă acum 19.000 de euro pe lună şi a refuzat deja o mărire până la 25.000 de euro, pentru prelungirea contractului. Becali speră să îl convingă cu 35.000, mai ales după plecarea lui Dennis Man la Parma, pentru 13 milioane de euro. 

"Pentru Tănase nu a venit nicio ofertă. Oricum nu mai pleacă nimeni, pentru că trebuie să luăm campionatul. Nu mai vând, gata. Uităm de campionat? Eu am marfă de lux în academie, sunt tineri de 15, 16, 17 ani care pot deveni mari fotbaliști. Dar problema e că trebuie să îmbinăm, nu pot să-i dau pe toți și să rămân doar cu tineri. Trebuie și experiență în echipă.

Tănase, de exemplu, dacă văd că are oferte de la echipe mici, îi zic 'Tănase, ia vino mă, tată, încoace. Cât ai tu salariu? Păi ia 30.000 de euro sau 35.000 pe lună și rămâi la mine'. De Tănase am nevoie neapărat”, a declarat Gigi Becali, la ProX, săptămâna trecută. 

Reclamă
Reclamă

Florin Tănase (26 de ani) a adunat 18 meciuri în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul celor de la FCSB. Căpitanul şi-a trecut în cont 15 goluri şi trei pase decisive. 

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și