Închide meniul

Mauro Icardi şi Wanda Nara, jefuiţi de hoţi! Vila lor a fost prădată chiar în timpul meciului pierdut de PSG la Lorient. Bunurile furate au o valoare uriaşă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2021, 6:54

Reclamă
Mauro Icardi şi Wanda Nara, jefuiţi de hoţi! Vila lor a fost prădată chiar în timpul meciului pierdut de PSG la Lorient. Bunurile furate au o valoare uriaşă

Profimediaimages

Mauro Icardi şi Wanda Nara, jefuiţi de hoţi

Casa lor aflată în apropierea Parisului, în Neuilly-sur-Seine, a fost jefuită. Celebrul cuplu a rămas fără bijuterii, ceasuri şi alte bunuri de lux. Poliţiştii au demarat imediat cercetările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauro Icardi a fost prădat de hoţi

Potrivit informaţiilor oferite de L'Equipe, hoţii au profitat de faptul că nimeni nu era în casă. Din primele estimări, se pare că atacantul campioanei Franţei a rămas fără bunuri a căror valoare se ridică la 400.000 de euro!

Coechipier şi vecin cu Icardi, Sergio Rico a trecut printr-o situaţie similară în urmă cu numai o săptămână. A fost jefuit în timpul partidei dintre PSG şi Montpellier. Din casa lui au fost furate ceasuri, bijuterii şi 25.000 de euro.

Poliţiştii sunt deja pe urma hoţilor. În locuinţa lui Icardi au fost găsite amprente, care pot ajuta în găsirea autorilor jafurilor.

PSG a pierdut primul loc în Ligue 1

PSG trece prin cel mai dificil moment de când a fost preluată de şeici. Eşecul cu Lorient a fost cel de-al cincilea stagional. Parizienii au căzut astfel pe poziția a treia în Franța. Parizienii au 45 de puncte, cu 3 mai puţin decât liderul Lille.

Reclamă

Mandatul lui Maruricio Pochettino începuse excelent în Ligue 1. Argentinianul a înregistrat trei victorii în primele patru meciuri disputate pe plan intern.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și