Închide meniul

EXCLUSIV | Se încinge lupta la titlu! Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali îşi mută "războiul" în Liga 1. Victor Becali asigură: "E bine pentru fotbalul românesc!"

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 21:14

Reclamă
EXCLUSIV | Se încinge lupta la titlu! Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali îşi mută "războiul" în Liga 1. Victor Becali asigură: "E bine pentru fotbalul românesc!"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Laurenţiu Reghecampf, favorit să o preia pe Universitatea Craiova

Reghecampf nu şi-a mai găsit un contract de milioane de euro la arabi şi vine să dea peste cap calculele la titlul. Oltenii îi oferă un salariu anual de 170.000 de euro antrenorului care a câştigat de două ori campionatul cu FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, pregătit să vină pe banca Universităţii Craiova

Laurenţiu Reghecampf şi-a întrerupt vacanţa din Statele Unite şi vine să îl înlocuiască pe Corneliu Papură. Victor Becali este sigur că poate fi o mutare câştigătoare pentru gruparea din Bănie.

"Părerea mea e că şi pentru Craiova este o soluţie bună. Laurenţiu Reghecampf e un antrenor bun, care a avut rezultate. A câştigat campionate cu FCSB, deci este un lucru bun pentru fotbalul românesc", a declarat Victor Becali pentru AS.ro.

Reghe revine în România chiar în timpul scandalului cu fostul său patron de la FCSB. Gigi Becali i-a aruncat cuvinte grele tehnicianului de 45 de ani. Totul a plecat de la transferul lui Dennis Man la Parma. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, a fost sărită din schemă şi ratează comisionul de 1 milion de euro.

Reclamă

Victor Becali a ajuns să intermedieze plecarea golgheterului liderului din Liga 1 la penultima clasată din Serie A. Agentul de jucători nu crede că Reghecampf a acceptat propunerea Craiovei pentru a se răzbuna pe vărul său.

"Gigi Becali are antrenor care este pe primul loc. Fiecare face ce-i mai bine pentru el. Dacă Reghecampf a considerat că Craiova este sus, el ştie cel mai bine. Este o echipă cu stabilitate financiară, o echipă care poate să aducă ceva în plus.

Reghecampf este un antrenor bun, care are şi experienţă. De ce nu? Este bine pentru fotbalul românesc!", a transmis Victor Becali.

Reclamă 4 / 0/3

După 19 etape, FCSB ocupă primul loc în Liga 1. Are 42 de puncte, cu unul mai mult decât campioana en-titre CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe a treia treaptă a podiumului. Oltenii sunt fără victorie în ultimele 6 etape şi au 36 de puncte în dreptul lor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și