Închide meniul

EXCLUSIV | Victor Becali, prima reacţie după acuzele aduse de Anamaria Prodan. Ce spune despre ameninţările pe care le-ar fi primit Dennis Man

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2021, 16:06

Reclamă
EXCLUSIV | Victor Becali, prima reacţie după acuzele aduse de Anamaria Prodan. Ce spune despre ameninţările pe care le-ar fi primit Dennis Man

Victor Becali, reacție fermă în privința situației lui Victor Pițurcă

Victor Becali / As.ro

Victor Becali a reacţionat şi a oferit amănunte în exclusivitate pentru AS.ro. Agentul de jucători asigură că nu a fost vorba de nicio ameninţare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: "Cum să îi ameninţ pe Dennis Man şi pe tatăl lui?"

"Orice declaraţie trebuie să aibă şi o acoperire în realitate. Cum adică să îl ameninţ pe tatăl lui Dennis Man sau pe jucător? A spus Dennis Man asta sau tatăl lui? Nu a fost nimeni acolo, iar ei sunt oameni în toată firea şi pot spune asta. Cum să ameninţ un jucător, cu ce?", a declarat Victor Becali pentru AS.ro.

Anamaria Prodan continuă să impresarieze jucători de top de la FCSB. Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru şi Andrei Vlad sunt sub contract cu cea care i-a declarat război lui Gigi Becali. Vărul patronului roş-albaştrilor asigură că fotbaliştii nu vor avea de suferit.

"Cu ce să aibă de suferit aceşti jucători? În primul şi în primul rând, jucătorii sunt proprietatea clubului. Ce club îşi doreşte să se facă presiuni asupra proprilor jucători, când sunt în proprietatea lui? Este absurd, este greu de crezut aşa ceva.

Gigi Becali îşi doreşte să facă presiune împotriva jucătorilor lui, proprietatea lui, în societatea lui? Este absurd! Agentul doar reprezintă interesele jucătorului, nu este propietarul jucătorului", a precizat Victor Becali. 

Reclamă

Ce acuze a adus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ar fi trebuit să primească un milion de euro după transferul lui Dennis Man la Parma.

Eu nu mai pot să lucrez cu Gigi pentru că este dezamăgirea mea. El nu are nimic sfânt în el, totul este spoială. Este un om de afaceri care trădează și face rău. Eu când spun lucrurile astea mi le asum.

Gigi, dacă avea demnitate, nu avea cum să oblige jucătorul să rupă contractul cu mine. Dumnezeu nu lasă nimic nepedepsit pe pământ, cum nu a lăsat nici la Giovanni.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Man a fost amenințat acum o oră să semneze cu Giovanni. Da, a fost amenințat! Gigi și Giovanni vor să își atribuie orice ofertă. Giovanni a amenințat că dacă nu face el transferul, nu se mai face. 

Giovanni vrea să își ia 500.000 în 5 ani, câte 100.000 în fiecare an. Nu sunt o nebună! Ieri l-au terorizat pe taică-su să rupă contractul cu mine, că nu se mai face transferul. Am vorbit azi cu cei din familie, erau disperați!”, a declarat Anamaria Prodan la PRO X.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și