Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali a acceptat transferul lui Dennis Man la Parma. "Îmi e teamă!" Ce a influențat decisiv negocierile

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2021, 20:21

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Gigi Becali a acceptat transferul lui Dennis Man la Parma. "Îmi e teamă!" Ce a influențat decisiv negocierile

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit motivul real pentru care l-a vândut pe Dennis Man

Patronul lui FCSB spera să îl vândă pe atacantul de 22 de ani pe mai mulți bani. Totuși , problemele cauzate de pandemie l-au făcut pe Becali să își reducă pretențiile. Becali a dezvăluit că, în condiții ideale, ar fi refuzat propunerea grupării din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Credeam Dennis Man se va transfera pe 40-50 de milioane de euro"

"Să îți spun de ce sunt mulțumit… e o binecuvântare de la Dumnezeu să primești 13 milioane de euro în pandemie.

Eu nu am crezut că ajung la așa puțin, dar nu am avut ce face pentru că e pandemia. Eu credeam că îl vând pe 40 sau 50 de milioane pe Dennis Man. Eram nebun să îi trec o clauză de reziliere de 100 de milioane dacă nu credeam în el? Când am schimbat contractul am trecut am scăzut clauza la 30 de milioane.

Nu îl dădeam pe 13 milioane de euro, dar îmi e teamă, nu știu ce se întâmplă în Europa. Să nu se închidă granițele și să nu mai putem juca în cupele europene. Altfel nu-l dădeam", a recunoscut Gigi Becal la Digi Sport.

Și Dennis Man are toate motivele să se bucure. Parma i-a oferit un contract pe o perioadă de un patru ani și jumătate și un salariu anual de aproximativ 1.100.000 de euro. La FCSB primea 240.000 de euro!

Reclamă

Internaționalul român pleacă din postura de golgheter al Ligii 1. În această ediție de campionat a înscris de 14 ori. Concurență îi făcea chiar căpitanul lui FCSB, Florin Tănase, cel care a punctat de 13 ori până acum.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Citește și